Wat is de ‘Billie Eilish, groot T-shirt’ TikTok-trend en welk nummer wordt daarvoor gebruikt?

0
14


Een hiphopnummer dat verwijst naar Billie Eilish heeft geleid tot een grote T-shirttrend.

Het nieuwste nummer van de Philadelphia-rapper Armani White, toepasselijk getiteld Billie Eilish, piekte op Nummer 58 in de Billboard Hot 100 afgelopen september. De zangeres van “Bad Guy” staat bekend om haar loszittende, flodderige stijl, en Armani White brengt daar een eerbetoon aan in de track.

“Ik ben stijlvol, Glock verscholen, groot T-shirt, Billie Eilish,” rapt hij.

De teksten inspireerden een overgangstrend die iets uitgebreider is dan sommige oudere. Een persoon verschijnt meestal voor zijn bed met een wijd T-shirt en broek – denk meer loungekleding dan de luxe streetwear die Eilish draagt.

Dan trekken ze het shirt uit en manoeuvreren ze in een voorwaartse rol. Nadat ze zijn geland en het shirt volledig hebben verwijderd, vindt de overgang plaats om een ​​complete make-over te onthullen.

Make-upgoeroe James Charles demonstreerde de trend en zei: “Nou, dat is een manier om de overgang te maken hahahaha.” Proberen de klep uit te trekken kan een beetje chaotisch worden.

TikToker @tabithaswatosh had meer geluk toen ze een zwempak aantrok.

Ondertussen gebruikte @in_the_nic_of_time de overgang om te veranderen in zijn keurig ogende vader.

Helaas kan niet elke poging een succesverhaal zijn. Influencer @annaxsitar schreef: “Luister, ik wil deze trend echt doen … maar hier is hoe het gaat.” Ja, ze draaide zich om op haar bed en botste tegen de camera aan.

Het bericht Wat is de ‘Billie Eilish, groot T-shirt’ TikTok-trend, en welk nummer wordt daarvoor gebruikt? verscheen eerst op In The Know.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in