Wat is de bevroren Kinder Bueneo TikTok-trend?

0
121


TikTok-gebruikers zijn dol op de bevroren kinder Bueno-trend die momenteel het platform overspoelt.

Van Nature’s Cereal tot het iconische pastarecept van Gigi Hadid, we hebben een aantal behoorlijk rare recepten centraal zien staan, maar de bevroren Kinder Bueno is misschien wel de gemakkelijkste van allemaal.

Het is eenvoudig maar verrassend effectief; alles wat je nodig hebt is een Kinder Bueno-chocoladereep en je koelkast. Gooi het er een uur of twee in en voilá, je bent klaar om te gaan.

TikTok-foodies hebben hun reacties op de trend gedeeld, en te oordelen naar de enorme respons die het krijgt, staat het op het punt een snack te worden voor iedereen met een zoetekauw.

Foodies Nicola en Stephen kregen meer dan 1,6 miljoen views op de video waarin ze een hap van de bevroren traktatie nemen; binnen enkele seconden draaien ze zich om en kijken elkaar aan met een blik van wat alleen kan worden omschreven als puur ontzag.

De enorme duimen omhoog van het paar en de ‘1000/10’-beoordeling waren allemaal het bewijs dat we nodig hadden dat deze trend de hype absoluut waard is. En hun volgers lijken er helemaal door verkocht.

“Frozen Bueno slaat echter anders”, zei een gebruiker.

Een andere gebruiker merkte op dat ze “dit al jaren doen”.

Sommigen lieten zelfs suggesties voor andere combinaties achter en zeiden: “Bro, probeer de WITTE!”

En zij zijn niet de enigen die er enthousiast over zijn.

Mariyam op TikTok had ook een aantal geweldige dingen te zeggen over de traktatie en vertelde haar volgers dat het “bussin” (ook bekend als heerlijk) was. In de clip zoomt ze in op de bevroren reep en laat ons de lagen hazelnoot en wafel zien. Het is meteen een ja van ons.

Haar video werd duizenden keren bekeken en ook andere gebruikers waren het met haar oordeel eens.

“De lekkerste yummm”, schreef een persoon.

Anderen hebben hun vrienden getagd om hen aan te sporen de zoete traktatie eens te proberen.

Maar kijk, we klagen niet.

Het is gewoon de nieuwste rare en prachtige trend om het internet de afgelopen maanden te vegen; we hebben onlangs gerapporteerd over het boterrecept dat is ontworpen om de crisis van de kosten van levensonderhoud aan te pakken.

Nadat de kosten van een kuip van 750 g Lurpak-boter £ 7,25 bij Sainsbury’s hadden bereikt, schreef Sass Bakes (@sassbakes) op TikTok: “Ben je de prijs van boter beu? Leer hoe je dit omdraait [double cream]in dit [butter]alleen dit gebruiken [protein shaker bottle].”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in