Wat is de bananen- en sprite-uitdaging op TikTok?

0
43


gepubliceerd: 2022-10-24T16:04:45

Bijgewerkt: 2022-10-24T16:04:45

De virale banaan- en sprite-uitdaging is weer opgedoken op TikTok, aangezien verschillende gebruikers deelnemen aan de bizarre trend. Hier is alles wat u erover moet weten.

Een misselijkmakende uitdaging met bananen en Sprite heeft de social media app overgenomen, nadat iShowSpeed ​​er tijdens een livestream aan meedeed.

De trend, die al enkele jaren bestaat, heeft in 2022 zijn comeback gemaakt op TikTok, omdat mensen video’s delen van zichzelf terwijl ze zich overgeven aan de bizarre combinatie van fruit en koolzuurhoudende frisdrank.

Hoewel de beruchte uitdaging naar verluidt “ouder dan TikTok” is, weten sommige mensen misschien niet wat het eigenlijk inhoudt. Hier is een uitleg voor iedereen die nieuwsgierig is.

Banana en Sprite-uitdaging uitgelegd

Zoals de naam van deze uitdaging al doet vermoeden, houdt de Banana and Sprite-uitdaging in dat je twee bananen eet en vervolgens zo snel mogelijk een fles Sprite drinkt. Het is een aangepaste versie van de originele Sprite-uitdaging.

De trend lijkt misschien onschuldig, maar de reactie van TikTok-gebruikers laat duidelijk zien waarom je het niet zou moeten proberen, aangezien een aantal deelnemers is gaan overgeven.

Hoewel er niet veel onderzoek is gedaan naar de reactie van het eten van bananen en het drinken van Sprite, is het gemakkelijk in te zien hoe je er ziek van kunt worden.

Als je twee bananen eet, gevolgd door een blikje frisdrank, vult je maag tot meer dan zijn capaciteit, wat zou leiden tot onmiddellijk overgeven of constant boeren, zoals veel video’s hebben aangetoond.

Sommige video’s met betrekking tot de uitdaging worden geleverd met een waarschuwing van TikTok, die luidt: “Deelnemen aan deze activiteit kan ertoe leiden dat u of anderen gewond raken.”

iShowSpeed’s reactie op de uitdaging

De beruchte trend begon op 21 oktober op TikTok te ontploffen nadat iShowSpeed ​​eraan meedeed. De streamer at drie bananen in plaats van twee, dronk een fles Sprite en stopte kort daarna met braken.

Hij voelde zich zo ziek dat hij blijkbaar 112 gebeldbewerend dat er iets mis was met zijn ‘spijsverteringsstelsel’.

iShowSpeed ​​probeerde eerder deze maand ook de gevaarlijke ‘big stro’-uitdaging, die ook niet goed voor hem afliep.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in