Wat is CornTok? Waarom The Corn Song trending is op TikTok

0
97


Waarom heeft iedereen het over maïs? TikTok, en wat is deze CornTok waar ze het over hebben? Laten we eerlijk zijn, TikTok heeft een aantal wilde trends die vanaf zijn platform naar boven komen. Niemand had kunnen vermoeden dat maïs de populairste handelswaar van het jaar zou zijn. En toch is het zo.

TikTok is misschien pas in 2017 internationaal gelanceerd, maar het is een broedplaats voor trends en memes. TikTok deed de beste investering door Musical.ly te kopen, zodat gebruikers konden lipsynchronisatie en inhoud met liedjes konden creëren. Deze beslissing werd de ziel van TikTok en veel virale video’s. Memes als “Good Golly” en “Into The Thick Of It” hadden één ding gemeen, een uniek en verslavend geluid. Daarom is TikTok het perfecte platform voor ‘The Corn Song’. te bloeien.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

GERELATEERD: Hoeveel kost een Galaxy op TikTok? De prijs van het geschenk, uitgelegd

Iedereen die nog niet op TikTok zit, krabt zich misschien achter de oren en vraagt ​​zich af waarom internet geobsedeerd is door de zetmeelrijke groente. Zoeken naar #corntok op het platform levert duizenden verschillende video’s op met hetzelfde nummer dat is uitgebracht door Schmoyoho. Het nummer “Corn Song”, of gevonden als “Maïs maar het wordt een lied en verenigt de wereld” bezit elk element om het voor succes te maken: een pakkend deuntje, een schattig kind achter de zang en het meest willekeurige onderwerp ter wereld. Corn. Het klinkt asinine, maar het nummer is zo aanstekelijk dat het trending-geluid al meer dan 248 duizend video’s in slechts tien dagen.


Hoe is CornTok begonnen?

Misschien houden mensen van maïs, maar misschien niet meer dan het kind achter het hart van het lied. Recess Therapy, een populaire interviewserie, legde een moment van pure vreugde vast terwijl het kind zijn liefde voor maïs deelde-“een grote bult met knoppen” en boterachtige goedheid. Het is de zoetste video trending. Dankzij het lied van Schmoyoho houdt iedereen nu van maïs. Als de naam Schmoyoho bekende vibes afgeeft, is dat omdat ze YouTube-legendes zijn. De Gregory Brothers, die de inhoud voor het account produceren, hebben een volledige afspeellijst, ‘Songify This’, samengesteld met enkele van de meest virale, automatisch afgestemde momenten. Ze kunnen helemaal terug worden gekoppeld aan ‘Bed Intruder’ en, meest recentelijk, ‘Chrissy Wake Up’. Nu ‘The Corn Song’ is opgenomen in hun groeiende lijst van virale hits.


Hoewel niet elk social-mediakanaal gezegend genoeg is om “The Corn Song” in de feeds te laten verschijnen, hebben gebruikers op die platforms het erover. Mensen citeren de teksten op Facebook en Twitter en vragen hun vrienden of ze CornTok hebben gevonden. zoals elke TikTok trend, zal het niet lang duren voordat “The Corn Song” ook die feeds overspoelt, en iedereen kan genieten van het aanstekelijke deuntje en het vrolijke maïsminnende kind.

Bronnen: TikTok/Schmoyoho, TikTok/recestherapie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in