Wat betekent WYLL op TikTok?

0
163


TikTok heeft de weg vrijgemaakt voor acroniemen om populair te worden. De laatste die de ronde doet is WYLL – maar wat betekent het?

Mensen gebruiken al heel lang slangtermen en acroniemen, maar er zijn er een paar waarvan niet veel mensen op de hoogte zijn.

Een daarvan is toevallig WYLL, een term die langzaamaan de sociale media-app TikTok overneemt. Als je je afvraagt ​​​​waar het voor staat, is hier een uitleg.

Wat betekent WYLL op TikTok?

Volgens FreshersLive staat WYLL voor “What You Look Like” en wordt het veel gebruikt op zowel TikTok als Snapchat. Het acroniem wordt meestal gebruikt wanneer een persoon meer wil weten over een andere persoon met wie ze interactie hebben gehad.

Er zijn verschillende manieren waarop u deze vraag kunt beantwoorden. Je kunt er bijvoorbeeld op reageren door een foto of video van jezelf te delen.

Op Snapchat beantwoorden mensen de vraag echter door hun Bitmoji te gebruiken om zichzelf te beschrijven. Een Bitmoji laat gebruikers een gepersonaliseerde emoji maken die ze in de app kunnen delen.

Mensen die willen dat anderen meer over hun persoonlijkheid weten, kunnen deze vraag ook gebruiken om hun persoonlijkheidskenmerken te delen. Er zijn geen goede of foute antwoorden op de vraag.

In tegenstelling tot veel populaire afkortingen op TikTok, zoals FFR, ASMR en ALR, wordt WYLL zelden opgenomen in video’s of hashtags. Het wordt voornamelijk gebruikt door gebruikers van Direct Messaging om ze beter te leren kennen.

Afgaande op de video’s die zijn gepost met behulp van de WYLL-hashtag, zijn veel gebruikers er geen fan van, omdat ze iedereen bespotten die de vraag gebruikt bij het verzenden van berichten.

Als er andere populaire acroniemen of jargontermen op TikTok zijn waarover je in de war bent, kun je onze gids hier raadplegen om alles te weten te komen over de meest trendy termen van de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in