Wat betekent ‘WYLL’ op TikTok en Snapchat?

0
132


Elke dag lijkt er een nieuw acroniem te ontcijferen op sociale media.

Er is geen betere manier om direct ter zake te komen dan afgekapte taal. Met acroniemen kunnen we veel zeggen met weinig, en niets gaat sneller dan sociale media – behalve misschien de snelheid van het licht. “WYLL” is onlangs populair geworden op Snapchat en TikTok, maar komt het meest voor in directe berichten.

Wat betekent “WYLL” op TikTok en Snapchat?

Dit populaire acroniem is niet het soort dat u op uw sociale feeds of FYP zult zien. Hoewel het vaak wordt gebruikt op TikTok en Snapchat, reserveren mensen het jargon meestal voor privéberichten.

Volgens Urban Dictionary staat “WYLL” voor “hoe je eruit ziet”. Het is een manier voor mensen om foto’s, video’s of meer informatie over iemand te vragen, meestal in een één-op-één gesprek.

Op TikTok krijg je misschien een video als reactie. Op Snapchat kunnen mensen echter hun Bitmoji (gepersonaliseerde avatar) indienen. Anderen kunnen ervoor kiezen om persoonlijkheidskenmerken of astrologische tekens te delen. Het is aan de persoon om te beslissen hoeveel en wat ze willen delen.

Je kunt de term ook sarcastisch gebruiken om afkeuring over gedrag uit te drukken, zoals in: “WYLL sms’t zo snel terug met je ex.

Het bericht Wat betekent ‘WYLL’ op TikTok en Snapchat? verscheen eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

Vrouw krijgt verzet na weigering om vriend te helpen zijn hypotheek te betalen: ‘Waarom zou je daar gratis gaan wonen?’

TikTok houdt van mama’s ‘op naar junior high’-verrassing voor haar dochter

Vier Latinx Heritage Month met deze 4 films op streaming met Latinx-leads

‘Peppa Pig’ introduceert eerste homokoppel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in