Wat betekent WYLL op Snapchat en TikTok?

0
116


Snapchat en TikTok hebben net als de andere platforms sociale media overgenomen en het heeft ook de weg vrijgemaakt voor het populair worden van slang. De laatste die de ronde doet is de “WYLL”, maar wat betekent het?

Mensen gebruiken al heel lang jargon en korte vormen, maar er zijn er een paar waarvan niet veel mensen zich bewust zijn.

Een daarvan is toevallig ‘WYLL’, een term die langzaamaan de sociale media overneemt. Als je je afvraagt ​​wat het betekent, hebben we alle details voor je.

Foto door Phil Barker/Future Publishing via Getty Images

Wat betekent WYLL?

Volgens EerstejaarsLive, WYLL staat voor ‘hoe je eruit ziet’. Voor degenen die in de war zijn, worden deze termen meestal gebruikt wanneer een persoon meer wil weten over de andere persoon met wie ze interactie hebben gehad.

Er zijn verschillende manieren waarop u deze vraag kunt beantwoorden. Je kunt er bijvoorbeeld gewoon op reageren door een foto van jezelf te delen of als je deze vraag op Snapchat tegenkomt, kun je je Bitmoji gebruiken om jezelf te beschrijven.

Als je iemand bent die wil dat de ander meer weet over je persoonlijkheid, kun je deze vraag zeker ook gebruiken om dat te beantwoorden.

Uiteindelijk is hier geen goed of fout antwoord op. Het komt allemaal neer op wat je van de vraag maakt.

Snapchat introduceert de Snapchat Plus-functie

Terwijl Snapchat meer grip heeft gekregen van de gebruikers, had het sociale-mediaplatform zijn nieuwste editie aangekondigd, de Plus-functie.

Snapchat Plus biedt exclusieve, experimentele en pre-releasefuncties die kunnen worden gekocht voor $ 3,99 USD per maand. Het heeft functies zoals de rewatch-indicator. Dit verschijnt als een oog-emoji naast je verhalen en geeft aan dat de inhoud meer dan eens door een gebruiker is bekeken.

Een andere functie is de spookpadkaart die aangeeft waar je vrienden zijn, de functie voor beste vrienden voor altijd en nog veel meer.

Foto door Carl Court/Getty Images

Hoe u zich hierop kunt abonneren

Als je deel wilt uitmaken van de Plus-familie, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Ga naar je Profiel
  2. Tik op de Snapchat+ bannerkaart op de top
  3. Kies een abonnement om uw gratis proefperiode van 7 dagen te starten

Je kunt Snapchat Plus krijgen voor $ 3,99 USD per maand, voor $ 21,99 USD voor 6 maanden of voor $ 39,99 USD per jaar.

In ander nieuws, Everything Bad Bunny heeft gezegd over zijn seksualiteit te midden van VMA’s homokus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in