Wat betekent PMO op TikTok?

0
47


gepubliceerd: 2022-10-24T11:51:12

Bijgewerkt: 2022-10-24T11:51:34

Je hebt misschien de term PMO zien verschijnen op sociale-mediaplatforms zoals TikTok, Twitter, Instagram en meer – maar wat betekent het? Hier is alles wat u moet weten.

TikTok is een knooppunt van alle verschillende soorten inhoud, en net als elk ander platform voor sociale media gebruiken mensen in de app verschillende slangtermen en acroniemen.

Deze acroniemen kunnen het communiceren sneller en gemakkelijker maken, maar als u niet op de hoogte bent, kunnen sommige ervan verwarrend zijn.

PMO is een term die niet uniek is voor TikTok, maar wordt vaak gebruikt in de app in commentaarsecties, video’s en video-onderschriften.

Als je wilt weten waar dit acroniem voor staat, dan is dit wat je moet weten.

TikTok-logo op telefoonUnsplash: Olivier Bergeron

Er zijn een aantal verschillende populaire termen die op TikTok worden gebruikt.

Wat betekent PMO?

In veel gevallen staat PMO voor ‘Put Me On’. Iemand iets aandoen, betekent meestal iets aanbevelen dat ze uiteindelijk leuk vinden, of om ze ergens mee te verbinden. Iemand zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: “Ze hebben me op die artiest gezet.”

Wanneer het in deze context wordt gebruikt, wordt het vaak geschreven als “PMO to …” maar dit kan variëren afhankelijk van de context van de zin.

PMO kan ook staan ​​voor ‘P*ss Me Off’ en in deze context kunnen mensen het acroniem gebruiken om te praten over dingen die hen frustreren.

Er zijn andere mogelijke betekenissen van PMO, maar op TikTok lijken de bovenstaande twee definities de meest voorkomende te zijn.

Als er andere uitdrukkingen of slangtermen op TikTok zijn waarvan je de betekenis niet weet, kun je onze gids hier raadplegen om alles te weten te komen over de meest populaire woorden in de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in