Wat betekent NNN op TikTok?

0
11


gepubliceerd: 2022-11-01T13:12:34

Bijgewerkt: 2022-11-01T13:12:45

Terwijl we november ingaan, heeft een nieuwe trendy term TikTok overgenomen, maar voor niet-ingewijden krab je je misschien op je hoofd over waar iedereen het over heeft als ze ‘nnn’ zeggen. Dus, om het voor eens en altijd op te helderen, hier is wat NNN op TikTok bedoelt.

Elk jaar, net na Halloween, begint er een nieuwe vakantie. Helaas staat deze vakantie niet bekend als erg leuk, maar eerder een uitdaging.

De challenge is voornamelijk alleen voor mannen, hoewel vrouwen ook kunnen meedoen, en wordt vaak NNN genoemd.

Waar staat NNN voor?

NN staat voor ‘Geen noot november.

Gelukkig hoeven fans van cashewnoten, pinda’s en amandelen zich geen zorgen te maken. Je kunt in november zoveel lekkere noten en peulvruchten consumeren als je wilt.

Nee, in plaats daarvan gaat NNN (No Nut November) over een veel persoonlijkere en persoonlijkere uitdaging dan je snackkeuze.

NNN is de uitdaging om een ​​maand lang helemaal celibatair te gaan, en wordt beschouwd als een gezonde gewoonte om minstens één keer per jaar te proberen, alleen voor deze maand november.

NNN gaat viraal op TikTok

Hoewel NNN (No Nut November) al lange tijd elk jaar populair is, heeft de opkomst van TikTok het naar een geheel nieuw publiek gebracht.

Misschien heb je gebruikers zien praten over of ze gaan deelnemen aan NNN, of dat ze het te moeilijk vinden om te doen of de moeite niet waard zijn.

Nu weet je tenminste waar iedereen het over heeft als ze zeggen dat ze NNN al hebben gefaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in