Wat betekent Niet storen op TikTok?

0
62


Terwijl je door video’s of berichten op TikTok kijkt, ben je op een gegeven moment misschien de term DND tegengekomen – maar wat betekent het en wanneer wordt het gebruikt?

Scrollen door je For You-pagina op TikTok kan soms verwarrend zijn dankzij het enorme aantal verschillende slangtermen en acroniemen die op het hele platform worden gebruikt.

Sommige van deze populaire zinnen waren al op internet te vinden vóór TikTok, en andere zijn uniek voor het platform, maar hoe dan ook, het kan verwarrend zijn voor mensen die deze woorden net voor het eerst tegenkomen.

Een term die vrij vaak in de app wordt gebruikt, is NST, maar waar staat het precies voor en wanneer gebruik je het?

TikTok-gebruiker filmt cameraUnsplash: Aaron Weiss

TikTok krijgt elke dag meer en meer gebruikers

Waar staat DND voor op TikTok?

Op meerdere social media platforms, Niet storen staat vaak voor Do Not Disturb. Op TikTok kunnen mensen het acroniem met deze betekenis gebruiken wanneer ze ofwel anderen vragen hen niet te storen, of wanneer ze het hebben over de functie ‘Niet storen’ op de iPhone, die het onderwerp is geweest van virale video’s op meerdere verschillende gelegenheden.

DND is ook een manier om het rollenspel Dungeons & Dragons af te korten, dat een enorme community op TikTok heeft. Spelers gaan vaak viraal met inhoud over het spel, en velen gebruiken de DND-hashtag zodat andere mensen hun inhoud gemakkelijk kunnen vinden.

In sommige gevallen kan het ook staan ​​voor ‘Do Not Delete’ of ‘Does Not Deliver’, maar de betekenis achter het acroniem zal natuurlijk veranderen afhankelijk van de context van de zin.

Als er andere trending termen op TikTok zijn waarover je in de war bent, kun je onze gids hier raadplegen om alles te weten te komen over het populairste jargon van de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in