Wat betekent LOML op TikTok?

0
120


gepubliceerd: 2022-09-30T17:16:32

Bijgewerkt: 2022-09-30T17:16:50

LOML is een veelgebruikte term op verschillende platforms, waaronder TikTok, Snapchat, Instagram en meer. Hier is alles wat u moet weten over wat het betekent.

TikTok is momenteel de grootste hub voor virale inhoud op internet, en met zoveel gebruikers op de site worden er voortdurend nieuwe trends, memes en uitdagingen gegenereerd die For You-pagina’s over de hele wereld overnemen.

Bovendien zijn er een aantal verschillende uitdrukkingen en acroniemen die veel worden gebruikt door gebruikers op het platform. Sommigen van hen werden gepopulariseerd op TikTok, maar veel van hen zijn termen die al bestonden vóór TikTok en die ook hun weg hebben gevonden naar de app.

LOML is zo’n woord, en hoewel het een populaire term is op TikTok, zie je het misschien ook op andere platforms zoals Instagram en Snapchat – of internet in het algemeen.

Hier is alles om te weten wat de term betekent.

TikTok-logo op een donkere achtergrondUnsplash: Eyestetix Studio

TikTok is een van de meest populaire social media platforms.

Wat betekent LOML op TikTok?

Op sociale media staat LOML meestal voor ‘Love Of My Life’. De term wordt voornamelijk gebruikt wanneer iemand wil praten over een persoon van wie ze veel houden. Dit kan iedereen zijn, van een romantische partner tot een goede vriend of zelfs een beroemdheid.

Het is echter ook gebruikelijk om LOML te gebruiken als je het hebt over bepaalde hobby’s of objecten waar iemand van houdt.

Op TikTok zie je LOML vaak gebruikt in het video-onderschrift, als tekst ingesloten in de video en gebruikt als hashtag.

In apps zoals Snapchat en Instagram zie je het misschien gebruikt in de verhalen van mensen of in directe berichten die alleen naar jou worden gestuurd.

Als er andere populaire TikTok-jargontermen zijn waarvan je de betekenis niet kent, kun je hier onze gids raadplegen voor meer informatie over de meest gebruikte termen van de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in