Wat betekent ‘IMSG’ op TikTok?

0
81


Veel gebruikers zijn het populaire acroniem ‘IMSG’ op TikTok tegengekomen – maar wat betekent het en wanneer wordt het gebruikt?

Omdat de app voor sociale media zich steeds verder uitbreidt met zijn innovatieve woordenschat, is het belangrijk om elk acroniem en elke slang te decoderen om te voorkomen dat je verloren gaat in de vertaling.

Zoals veel sociale media-apps, zijn er een aantal verschillende slangtermen die mensen elke dag gebruiken, of dat nu acroniemen zijn of woorden die een geheel andere betekenis krijgen.

TikTok is opmerkelijk omdat er zo nu en dan meerdere trendy, maar verwarrende afkortingen en termen verschijnen, zoals ‘AMOS’, ‘FFR’ en ‘1437’. Het laatste acroniem dat de app heeft overgenomen is ‘IMSG.’ Als u niet zeker weet wat dit acroniem betekent, volgt hier een uitleg.

Wat betekent IMSG op TikTok?

Volgens Pimiso is ‘IMSG’ op TikTok een afkorting voor instant message-games. Het verwijst naar berichten-apps zoals iMessage en WhatsApp, die sommige mensen gebruiken om games te spelen met hun vrienden.

De betekenis van ‘IMSG’ is te vinden in de Urban Dictionary. De site deelt dat de nummer 1 betekenis voor het acroniem instant message-games is, maar het kan ook gewoon een afkorting zijn voor ‘iMessages’. Sommige mensen voegen een “s” toe aan het einde om het “IMSGS” te maken.

Volgens Pimiso gebruiken TikTok-gebruikers het acroniem vaak als een methode om het telefoonnummer van een persoon te krijgen. Omdat je het nummer van een persoon nodig hebt om contact met hem op te nemen om een ​​game te spelen, gebruiken velen het acroniem om berichten te sturen naar mensen die ze leuk vinden.

De hashtag voor ‘IMSG’ is erg populair op de sociale media-app, aangezien deze bijna 24 miljoen views heeft en er nog steeds zijn. Veel van de video’s onder de trendy hashtag bevatten uitwisselingen tussen twee mensen die het acroniem gebruiken om elkaars cijfers te krijgen.

Als er andere populaire acroniemen of jargontermen op TikTok zijn waarover je in de war bent, bekijk dan onze gids hier om alles te weten te komen over de meest trendy termen van de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in