Wat betekent GRUMM op TikTok?

0
72


Je hebt GRWM waarschijnlijk gezien tijdens het browsen op TikTok, of dat nu als hashtag of in een video is, maar wat betekent deze term eigenlijk? Hier is alles wat u moet weten.

TikTok blijft een van de beste plaatsen om virale inhoud online te vinden, en net als veel andere sociale-mediaplatforms staat de app vol met een hele reeks verschillende slangtermen en acroniemen die mensen gebruiken in hun berichten, opmerkingen en berichten.

GRWM is een term die je misschien vaak hebt gezien, niet alleen op TikTok, maar ook op andere platforms zoals Instagram en YouTube.

Het acroniem is vooral populair binnen de mode- en beautygemeenschappen op al deze platforms, maar wat betekent het precies? Dit is wat u moet weten.

Wat betekent GRUMM op TikTok?

Op TikTok, en andere platformen zoals Instagram en YouTube, staat GRWM meestal voor ‘Maak je klaar met mij.’

Een ‘Get Ready With Me’-video volgt meestal een maker terwijl ze kijkers door een bepaald deel van hun routine leiden. Dit kan van alles zijn, van het doen van hun make-up en haar in de ochtend tot hun avondroutine voor het slapengaan.

Deze video’s zijn enorm populair geworden op internet, en veel van hen op TikTok hebben miljoenen views en likes van geïnteresseerde volgers verzameld.

Het kan zijn dat mensen de term GRWM gebruiken in hun video-onderschrift of in de tekst op het scherm van de app, evenals in het gedeelte met tags. Zoek gewoon naar ‘GRWM’ op TikTok om duizenden video’s te vinden van mensen die je hun routines laten zien.

Als er nog andere populaire TikTok-termen zijn waarvan je de betekenis niet weet, kun je onze gids hier raadplegen om alles te weten te komen over de populairste slang van het platform.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in