Wat betekent FFR op TikTok?

0
207


FFR is populair geworden op TikTok, omdat het acroniem correleert met de tekst van een trendy nummer.

Socialmediaplatform TikTok is een plek waar populaire nummers als ‘Teenage Dirtbag’ en ‘Running Up that Hill’ viraal gaan en afkortingen veranderen in hashtags.

Het nieuwste acroniem dat ieders aandacht trekt, is ‘FFR’, dat vrij vaak voorkomt in de korte video-app. Maar wat betekent het eigenlijk?

Betekenis van FFR op TikTok

Volgens de Urban Dictionary is FFR een acroniem dat vaak wordt gebruikt om ‘For Future References’ te zeggen en wordt vaak gebruikt bij sms’en of bellen. Op TikTok is de betekenis echter totaal anders.

Terwijl je door je FYP bladert, zie je mogelijk de FFR-hashtag op sommige video’s verschijnen. Meestal bevatten die video’s een audioclip van Nicki Minaj’s nieuwe nummer ‘Super Freaky Girl’. Hier zijn enkele teksten van het lied.

“Je kunt erop slaan, je kunt het vastpakken, je kunt naar beneden gaan en het kussen / En elke keer als hij me alleen laat, zegt hij altijd dat hij het mist / Hij wil een F (F) R (R) E-A —K (freaky girl)”, luidt het liedje. De tweede F in “FFR: is een echo van de eerste F.

De audioclip die viraal gaat, is een geremixte versie van het populaire nummer. Tot nu toe is het gebruikt in meer dan 2 miljoen video’s, terwijl de hashtag voor FFR meer dan 58 miljoen views heeft.

Het geluid is gemaakt door TikToker xxtristanxo, wiens originele video van hem die ‘Super Freaky Girl’ remixte meer dan 11,3 miljoen views kreeg. Nicki Minaj reageerde zelfs met een knipogende emoji met een kusgezicht, waarmee hij het virale geluid goedkeurde.

Als er andere TikTok-acroniemen, -zinnen of slangtermen zijn waarover u in de war bent, kunt u hier onze gids raadplegen voor meer informatie over de populairste termen van de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in