Wat betekent ‘eten’ op TikTok?

0
92


Een zeer populaire slangterm die veel gebruikers op TikTok misschien hebben gezien, is ‘aten’ – maar wat betekent het eigenlijk in de app voor sociale media?

TikTok-gebruikers zijn redelijk bekend met verschillende acroniemen en slangtermen die vaak samen met video’s worden gedeeld. Het is echter bekend dat de app voor sociale media honderden jargontermen heeft, en het kan vaak moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van de nieuwste lingos.

Het woord ‘eten’ is een veelgebruikte slangterm door jongeren in de korte app. Hoewel velen het woord ‘eten’ als de algemene definitie zouden registreren, vertegenwoordigt het een heel andere betekenis op TikTok. Als je niet zeker weet wat ‘eten’ betekent op TikTok, volgt hier een uitleg.

Wat betekent ‘eten’ op TikTok?

Allereerst heeft het woord ‘eten’ op TikTok niets te maken met eten. De slangterm ‘aten’ op de app voor sociale media heeft dezelfde betekenis als in Urban Dictionary. De algemene term wordt gebruikt om iemand te beschrijven die iets geweldigs doet.

In deze virale video, die maar liefst 9,1 miljoen views heeft verzameld, wordt TikToker yakiemsgreenscreen gezien als waardering voor het optreden van een acteur in een film die de populaire slangterm gebruikt.

Er zijn verschillende variaties van de term die “at” bevatten, wat de outlet opmerkt als een veel voorkomende slangterm in New York City die hetzelfde betekent.

Volgens de Urban Dictionary, als iemand ‘het geweldig heeft gedaan; trok het goed uit; veel succes hadden met iets’, ‘eten ze dat’.

Af en toe zullen gebruikers zeggen dat iemand “at en geen kruimels achterliet”, wat betekent dat ze het uitzonderlijk goed deden op iets.

De hashtag voor ‘ate’ heeft in totaal meer dan 1,8 miljard views en staat vol met video’s van TikTok-gebruikers die dansen, optredens van beroemdheden waarderen en grappige video’s.

Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste TikTok-jargonwoorden of -acroniemen, kun je onze gids hier raadplegen voor meer informatie over de populairste termen van de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in