Wat betekent DTN op TikTok?

0
128


DTN is een populaire slangterm die door velen wordt gebruikt op TikTok en andere sociale-mediaplatforms. Maar wat betekent het eigenlijk?

Nieuwe jargontermen gaan constant viraal op TikTok door miljoenen gebruikers, dus het kan moeilijk zijn om de nieuwste lingotrends bij te houden.

De laatste die de ronde doet op het social media platform is DTN. Als je niet weet waar dit acroniem voor staat, zoek dan niet verder. Hier is een uitleg van de trendy slangterm.

Wat betekent DTN op TikTok?

DTN, niet te verwarren met DTB, staat gewoon voor ‘Vertrouw niemand.’

Een andere variant van de slangterm is DTN4L of DTNFL, wat staat voor ‘Don’t Trust Nobody For Life’. Deze is minder gebruikelijk om te zien in video’s en commentaarsecties.

Gebruikers gebruiken vaak de DTN-hashtag, of voegen de term toe aan de tekst op hun video’s, om licht te werpen op hoe ze slecht zijn behandeld door mensen voor wie ze ooit hebben gezorgd.

Het wordt meestal gebruikt door mensen die zijn bedrogen of gewoon zijn verraden door iemand die dicht bij hen staat. Sommigen gebruiken het ook in hun video-onderschriften om anderen aan te moedigen niemand anders dan zichzelf te vertrouwen en in zichzelf te geloven.

De virale hashtag voor DTN heeft meer dan 234,2 miljoen views op TikTok, en talloze mensen gebruiken het in hun video-onderschriften om hun tegenslagen te delen.

Hoewel het daar extreem populair is, is het ook enorm populair geworden op Snapchat en Twitter, waar het dezelfde betekenis heeft.

Er zijn talloze slangtermen op TikTok die dagelijks worden gebruikt, en er worden regelmatig nieuwe gemaakt. Als er woorden of zinsdelen zijn waarover je in de war bent, bekijk dan onze gids hier voor meer informatie over de populairste termen van de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in