Wat betekent blauw vinkje op TikTok?

0
13


Tiktok is een van de beste communities om leuke video’s te maken, te delen en te bekijken. Mensen over de hele wereld maken korte video’s op Tiktok om likes en reacties te krijgen. Veel mensen gebruiken Tiktok als hun belangrijkste bron van inkomsten. Zelfs veel beroemdheden zitten op Tiktok en ze plaatsen hun video’s regelmatig op het platform.

Omdat er een groot aantal mensen op Tiktok zijn, wordt het moeilijk om hun legitimiteit te bepalen. Veel mensen gebruiken de namen van beroemdheden en grote influencers en het wordt moeilijk om te weten of ze daadwerkelijk die bepaalde beroemdheden of influencers zijn of niet. Voor dat doel is er een functie op Tiktok die bekend staat als een blauw vinkje dat helpt om het profiel te verifiëren. Lees om meer te weten te komen.

In dit artikel vertellen we je wat het blauwe vinkje betekent op TikTok.

Wat betekent blauw vinkje op Tiktok?

Het blauwe vinkje op TikTok geeft aan dat een account is geverifieerd. Wanneer er een blauw vinkje wordt gegeven aan een profiel op TikTok, is bevestigd dat het accountprofiel daadwerkelijk toebehoort aan de persoon wiens naam erop staat. Het is echter geen volwaardige parameter van authenticiteit. Er zijn gevallen geweest waarin een nep-account onjuist is geverifieerd.

Het blauwe vinkje op TikTok werkt op dezelfde manier als op andere sociale media-websites zoals Facebook en Instagram, en het helpt om de echtheid van het profiel te controleren. Als het gaat om accounts van beroemdheden of accounts voor belangrijke beïnvloeders, is dit erg handig.

Dus als je een blauw vinkje ziet naast de gebruikersnaam of profielfoto van een profiel, dan weet je dat het een echt en geverifieerd account is. Er zijn echter ook enkele nep-geverifieerde blauwe vinkjes, dus zorg daar ook voor.

Hoe krijg je een blauw vinkje op TikTok?

Opgemerkt moet worden dat er geen zekere procedure of parameter waardoor je een blauw vinkje krijgt op je Tiktok-profiel. Er is bijvoorbeeld geen minimum aantal volgers dat je moet hebben om je blauwe vinkje te krijgen. Volgens het bedrijf gaat het blauwe vinkje meer over kwaliteit dan over kwantiteit.

Ook, in tegenstelling tot Twitter, je kunt geen blauw vinkje aanvragen. Tiktok heeft zijn eigen geheime verificatieproces waarbij het personeel uitcheckt op profielen om blauwe vinkjes te geven. Er zijn echter bepaalde dingen die u kunt doen om het blauwe vinkje sneller te krijgen. Hier worden er enkele genoemd.

  • Plaats video’s van een bepaald genre en blijf overal bij dat soort genre.
  • Probeer consistent te zijn in het maken van de video’s. Bijvoorbeeld 3 video’s per week.
  • Kom in contact met andere gebruikers die uw berichten actief leuk vinden en erop reageren.
  • Uitgelicht worden in de media: Als je wordt vermeld in media zoals tijdschriften of kranten, kan het je helpen om nog sneller je blauwe vinkje te krijgen.
  • Laat je verifiëren op andere sociale mediaplatforms zoals Twitter en Facebook.
  • Houd je aan de richtlijnen van de community: als je tegen de regel ingaat, kun je worden geëlimineerd uit de race van het blauwe vinkje.

Dit zijn enkele parameters die door veel Tiktokers worden waargenomen en die hen hebben geholpen om het blauwe vinkje te krijgen. Volg dus deze parameters en ontvang binnen de kortste keren uw blauwe vinkje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in