Wat betekent ATP op TikTok?

0
128


Terwijl je door je For You-pagina op TikTok bladert, ben je misschien de term ATP tegengekomen, die meerdere mogelijke betekenissen kan hebben in de app. Hier is alles wat u moet weten.

De afgelopen jaren heeft TikTok het voortouw genomen als het gaat om online virale cultuur, en zoals veel platforms heeft het veel nieuw jargon gegenereerd dat mensen gebruiken in video’s, commentaarsecties, DM’s en meer.

Sommige van deze slangtermen zijn ergens anders vandaan gekomen en zijn eenvoudigweg gepopulariseerd op TikTok, terwijl andere uitdrukkingen zoals FYP uniek zijn voor het platform.

ATP is een acroniem dat je misschien hebt gezien tijdens het browsen op je TikTok For You-pagina, en het kan in verschillende contexten worden gebruikt. Er zijn echter meerdere mogelijke betekenissen, waardoor het verwarrend kan zijn, afhankelijk van de context.

TikTok-logo op een donkere achtergrond

Unsplash: Eyestetix Studio

TikTok is momenteel een van de meest populaire apps.

Wat betekent ATP op TikTok?

ATP kan verschillende mogelijke betekenissen hebben, maar op TikTok is een van de meest voorkomende definities ‘At This Point’.

Op deze manier kun je ATP aan het begin of einde van zinnen gebruiken om ‘nu’ of ‘in het stadium waarin we ons nu bevinden’ te betekenen, en het kan in een aantal verschillende contexten passen.

Een andere definitie die ATP in de app kan hebben, is ‘Answer The Phone’. Dit is minder gebruikelijk om te zien in video’s en commentaarsecties, maar er is een kans dat je het in een DM-gesprek ziet als iemand je vertelt om je telefoon op te nemen.

Het wordt soms gebruikt om ‘Aged To Perfection’ te betekenen, maar het is minder waarschijnlijk dat deze definitie op TikTok wordt gebruikt.

Als er andere woorden of uitdrukkingen op TikTok worden gebruikt waarvan je de betekenis niet kent, zoals POV, ISTG en SMH, kun je onze gids hier raadplegen om alles te weten te komen over de populairste termen van de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in