Wat betekent 1437 op TikTok?

0
14


Terwijl je door TikTok bladert, bestaat de kans dat je op een gegeven moment de term ‘1437’ bent tegengekomen – maar wat is de betekenis van deze schijnbaar willekeurige reeks cijfers?

TikTok wordt steeds populairder, aangezien de app het centrum blijft van virale online-inhoud en fungeert als de bron voor veel van de populairste memes en trends op internet.

Net als elke andere app voor sociale media, zijn er een aantal verschillende slangtermen die mensen elke dag gebruiken, of dat nu acroniemen zijn om sneller en gemakkelijker te typen, of woorden die een geheel andere betekenis krijgen.

Een term die je misschien op TikTok hebt gebruikt, is ‘1437’. Het is in verschillende contexten gebruikt, van zinvolle citaten over relaties tot opmerkingen die op bepaalde mensen zijn gericht.

Als u echter niet op de hoogte bent, kan het begrijpelijkerwijs een beetje verwarrend zijn.

Wat betekent 1437 op TikTok?

De schijnbaar willekeurige reeks getallen ‘1437’ betekent eigenlijk ‘Ik hou voor altijd van je’ op TikTok. TikTok is niet de eerste plaats waar de term is gebruikt, maar het is weer populair geworden in de korte video-app.

De cijfers hebben betrekking op het aantal letters in elk woord: ‘I’ is één letter, ‘love’ is vier letters, ‘you’ heeft drie letters en ‘forever’ heeft zeven letters.

Om deze reden is het een iets subtielere manier om iemand te vertellen dat je van hem of haar houdt, of om over liefde te praten in welke context je maar wilt. Veel mensen hebben de term gebruikt als onderdeel van video’s met diepe citaten over liefde en relaties.

Een gebruiker schreef bijvoorbeeld: “Op goede voet of niet, onthoud altijd 1437.”

Als er andere TikTok-termen zijn waarvan je de betekenis niet weet, kun je onze gids hier raadplegen om meer te weten te komen over populaire slangwoorden in de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in