Wat Andrew Zimmern echt denkt over TikTok Food Influencers

0
17


Sociale media zijn niet per definitie goed of slecht. Het hangt af van hoe het wordt gebruikt en voor wie het dient, volgens Andrew Zimmern. Voor hem is alles wat meer mensen enthousiast maakt voor koken en leren over eten iets positiefs.

“Er is een verschil tussen mensen entertainen met eten die er trek in hebben,” en beweren een soort expert te zijn, zegt Zimmern, eraan toevoegend dat “99% van de TikTokers voor eten gewoon iets benadrukken waar ze van houden. Dat is positief. Dat is geweldig. ” Zoals hij het ziet: “Er zijn 800 miljoen mensen in de wereld die geen voedsel hebben.” Dus als het werk van voedselbeïnvloeders op TikTok en daarbuiten “die opwinding kan genereren voor de mensen die geen voedselleven hebben … dat moet worden ondersteund.” Voor hem is “stap één ervoor zorgen dat iedereen gaat waarderen hoe geweldig eten is, dus ik ben pro-TikTok.”

Zimmern verduidelijkt dat mensen zich bewust moeten zijn van de informatie die ze op het platform consumeren en alles wat verder gaat dan basisinspiratie met een korreltje zout moeten nemen. “Ik geloof niet dat iemand met 10 miljoen volgers die je het verschil tussen twee verschillende stukken vlees niet kunnen vertellen, andere mensen dan hun vrienden moet vertellen waar ze moeten eten”, legt hij uit. Er zijn al lang doorgelichte bronnen voor die kennis, en bij het zoeken naar culinaire informatie, zegt Zimmern, “moeten mensen daar rekening mee houden als ze een selectie maken.”

Hij voegt eraan toe dat als je jezelf niet afvraagt: “Weet deze persoon waar hij het over heeft?” bij het kiezen naar wie je online wilt luisteren, “zal je hoe dan ook teleurgesteld zijn”.

Voor het laatste nieuws van chef Andrew Zimmern, volg hem op Instagramen vang hem op “Andrew Zimmer’s Wild Game Kitchen” op maandag om 21:00 ET op het Outdoor Channel. Plus, Klik hier om meer te weten te komen over het jaarlijkse Food Network New York City Wine & Food Festival gepresenteerd door Capital One, en zorg ervoor dat u bekijk de hoogtepunten van het evenement van dit jaar.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in