Washington Post-stuk van Taylor Lorenz geeft Libs van TikTok de schuld van bedreigingen tegen kinderziekenhuizen

0
90


NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

De technische columnist van de Washington Post, Taylor Lorenz, mikt opnieuw op Libs of TikTok, deze keer legt hij de schuld op de rekening van de groeiende dreiging van geweld en intimidatie tegen kinderziekenhuizen.

“Kinderziekenhuizen in de VS worden geconfronteerd met toenemende dreigingen van geweld, gedreven door een online anti-LHBTQ-campagne die de faciliteiten voor het verlenen van zorg aan transgender kinderen en tieners aanvalt”, schreef Lorenz, samen met Elizabeth Dwoskin en Peter Jamison. “Twitter heeft het account verlaten dat de aanvallen inspireerde, ondanks het feit dat zijn werknemers hun bezorgdheid uiten in interne Slack-kanalen dat het ‘slechts een kwestie van tijd’ is voordat de berichten ertoe leiden dat iemand wordt vermoord.”

The Post ging vervolgens over een lange kritiek op het account en beschreef Libs of TikTok als een anti-LHBTQ-pagina die leraren “ongefundeerd” beschuldigde van pedofielen en “groomers”. Lorenz maakte eerder de rekeninghouder bekend en koppelde de tweets van de persoon over vier ziekenhuizen direct aan online intimidatie en telefonische bedreigingen die de gezondheidscentra ondervonden.

Lorenz en haar collega’s beweerden ook dat Libs of TikTok niet reageerde op een vraag of het zich verantwoordelijk voelde voor de bedreigingen met geweld, ondanks het opnemen van een citaat van de accounthouder die alle daden of bedreigingen met geweld veroordeelt.

DC CHILDREN’S ZIEKENHUIS AANGEBODEN ‘GENDER BEVESTIGENDE’ HYSTERECTOMIEN VOOR KINDEREN, AUDIO EN VERWIJDERDE WEBPAGE ONTHULLING

Het citaat was onderdeel van een groter sms-gesprek tussen Lorenz en Libs of TikTok. De rekeninghouder vertelde haar in de tekstuitwisseling dat ze samenwerkte met Babylon Bee CEO Seth Dillon, die $ 20.000 biedt voor informatie die leidt tot de arrestatie van de persoon die een bommelding in het Boston Children’s Hospital had gemeld.

Het artikel bevatte vervolgens talloze citaten van ziekenhuismedewerkers en gezondheidswerkers die Libs of TikTok ook de schuld gaven van recente veiligheidsproblemen. Lorenz, Dwoskin en Jamison beweerden ook dat de berichten van het account al een effect hebben op het vermogen van mensen om gezondheidszorg in het hele land te zoeken.

“Kinderen krijgen deze belangrijke boodschap van, niet alleen ben je niet in orde, maar we willen je pijn doen”, zei een clinicus bij Folx Health, een nationale telegezondheidsgroep die zorg biedt voor LGBTQ-gezondheidsproblemen, in een gesprek met The Post .

BABYLON BEE CEO BIEDT $ 20K OM KINDERZIEKENHUISBOMBELLER OP TE HALEN NA GENDER CHIRURGIE CONTROVERSIE

Libs of TikTok werd zaterdag weer toegelaten op Twitter na een schorsing van een week wegens het verkeerd gebruiken van een andere gebruiker. In een brief gevonden op libsoftiktok.com, schreef de accounthouder een brief waarin hij plannen beschrijft om Twitter aan te klagen als ze permanent van het platform worden verbannen.

Na het nieuws over het herstel van het account, promootte Lorenz haar stuk op Twitter en beweerde opnieuw dat Libs of TikTok de aanzet had gegeven tot aanvallen op kinderziekenhuizen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

“Huil harder”, reageerde Libs van TikTok in de reacties.

“Deze verhouding is ongelooflijk”, voegde het account later toe, met een screenshot van de tweet van Lorenz.

Lorenz kreeg eerder te maken met terugslag voor het doxxen van het Libs of TikTok-account, wat resulteerde in doodsbedreigingen en online intimidatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in