Waffle House-medewerker gaat viraal op TikTok na het roosteren van respectloze klant

0
65


Een medewerker van Waffle House ging viraal op TikTok nadat ze een onbeschofte klant die het haar moeilijk maakte in de fik had gezet.

De serveerster van het Waffle House kwam voor zichzelf op nadat ze een klant had genegeerd waarvan ze zei dat ze haar herhaaldelijk niet respecteerde. In een reeks video’s deelde de TikToker die post onder het handvat skunniemilf de interactie tussen haar en een klant die haar aandacht vroeg terwijl ze aan het werk was.

De serveerster zei dat ze de klant eerst niet oplette omdat ze de tips van haar collega’s niet wilde schenden, maar hij bleef haar bellen.

Toen ze uiteindelijk naar zijn tafel ging, grapte hij dat hij haar een fooi van $ 20 zou hebben gegeven als ze hem gewoon zilverwerk had gegeven. Hij had echter al bestek en was zijn eten aan het eten toen ze inklokte voor haar werk.

In een virale video met meer dan 132.000 views filmde de serveerster hoe ze de klant op zijn plaats zette.

Hij leek haar eerst te hebben beledigd, en zij reageerde door te graven naar zijn relatiestatus. ‘Je eet bij Waffle House. Waarom is ze nu niet thuis om voor je te koken?’ vroeg ze hem, verwijzend naar de vriendin van de klant.

De klant vertelt haar dan dat hij een langeafstandsrelatie heeft. ‘Je volwassen reet doet nog steeds lange afstanden? Daar ben je een beetje te groot voor,’ grapte ze. Hij reageert door haar “bummy” te noemen en haar ertoe aan te zetten de camera op hem te richten en zijn outfit te roosteren.

‘Je weet niet eens dat ik zo uit je mond praat zoals je tegen mij praat,’ zei de serveerster. “Zoals ik al zei, de gemiddelde zwarte man die zo respectloos is naar zwarte vrouwen, jij bent die man.”

Vervolgens vroeg ze de man om “naar onze tanden te kijken, we vergelijken niet eens”, voordat ze haar parelwitte tanden naar de camera flitste.

TikTok-gebruikers steunen Waffle House-serveerster

Veel TikTok-gebruikers kozen de kant van de serveerster.

‘Ik vind het geweldig dat je het zo elegant hebt aangepakt, maar de prikken brandden. Dat heb je gedaan”, merkte een gebruiker op. “Jij bent de beste. Zoals hoe heb je zilverwerk van mij nodig en ik moet gewoon aan het werk?” een ander toegevoegd.

Anderen beschuldigden de serveerster er eerst van de klant niet te respecteren.

‘Je hebt hem eerst niet gerespecteerd. Hij liet je met hem praten over zijn vrouw. En relatie. De zenuw!” iemand schreef.

In een vervolgvideo bood de serveerster extra context door te zeggen dat de klant herhaaldelijk scheldwoorden tegen haar schreeuwde voordat ze hem roosterde, haar ‘stoffig’ noemde en zei dat ze geen geld mocht hebben omdat ze bij Waffle House werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in