maandag, januari 30, 2023
Home News Waco-expert weegt op virale TikTok-video over actieve schutterveiligheid

Waco-expert weegt op virale TikTok-video over actieve schutterveiligheid

0
50


WACO, Texas (KWTX) – TikTok van een moeder is viraal gegaan nadat ze een video had gemaakt waarin ze met haar zoon sprak over wat ze moet doen als er op school sprake is van een actieve schietsituatie.

De TikTok-video van moeder Cassie Walton uit Oklahoma heeft meer dan een miljoen reacties en duizenden reacties en shares.

In de video laat ze haar zoon zien met een kogelvrije rugzak en loopt ze door wat ze moet doen als er gevaar dreigt op school.

‘Laat me zien hoe je je kogelvrije rugzak gebruikt,’ zei Walton.

Johnny Price van Big Iron School Training zegt dat het een goed idee is om gesprekken te voeren die passen bij de leeftijd van je kind.

“Wees er positief over”, zei Price. “De jongeren, je maakt er een spelletje van. De oudere kinderen kunnen wat serieuzer zijn en zij kunnen meer doen om te helpen.”

Price zegt dat het erom gaat onze kinderen op elke mogelijke manier te beschermen.

Hij zegt dat naast gesprekken het gebruik van een kogelvrije rugzak een extra voorzorgsmaatregel is. Het is gemaakt om te beschermen tegen een pistoolronde. Hij zegt echter dat er ook meer praktische alternatieven zijn, omdat rugzakken vaak worden vervangen.

“Ze hebben ook rugzak-inzetstukken,” zei Price. “Het is hetzelfde materiaal en je kunt het in ieder geval van rugzak naar rugzak verplaatsen.”

Hij zegt dat het niet de bedoeling is om je kinderen bang te maken, maar ervoor te zorgen dat ze op alles voorbereid zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in