Waarom wordt mijn TikTok beoordeeld?

0
20


TIKTOK is een populaire app voor sociale media waarmee videomakers video’s van maximaal 10 minuten kunnen posten.

Soms zijn makers een bericht tegengekomen waarin staat dat hun video wordt beoordeeld en nu willen gebruikers weten wat het betekent.

TikTok is een populaire app voor sociale media

2

TikTok is een populaire app voor sociale mediaKrediet: Getty

Waarom wordt mijn TikTok beoordeeld?

Sinds de lancering in 2016 is TikTok bekritiseerd vanwege het gebrek aan beveiligingsmaatregelen.

Als gevolg hiervan hebben ze verschillende nieuwe tools en systemen uitgerold om de inhoud die op hun site wordt geplaatst, te controleren.

Sommige van deze nieuwe systemen zorgen ervoor dat gebruikers een bericht zien met de volgende tekst: “Je video wordt beoordeeld en kan nu niet worden gedeeld.”

Wat betekenen blauwe en witte hartjes op TikTok?
TikTok is een tikkende tijdbom op de mentale en fysieke gezondheid van de volgende generatie

Dit betekent dat TikTok de video bekijkt voordat deze wordt geplaatst om er zeker van te zijn dat deze geschikt is en geen inhoud bevat die de communityrichtlijnen schendt.

Kan ik het repareren?

In de meeste technische situaties zijn er manieren om de muren van sociale media te omzeilen, maar in deze situatie is dat niet het geval.

Als je video op TikTok wordt beoordeeld, moet je wachten tot het bedrijf een beslissing neemt of de video geschikt is of niet.

Soms kan er echter een probleem zijn op de TikTok-servers, dus als je denkt dat het bericht een vergissing kan zijn, kan het helpen om de app opnieuw te starten of je apparaat opnieuw op te starten.

Wie is de eigenaar van TikTok?

In 2016 werd TikTok gelanceerd door het in Peking gevestigde technologiebedrijf ByteDance, opgericht door de Chinese miljardair-ondernemer Zhang Yiming.

TikTok plaatst video's die worden beoordeeld om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de communityrichtlijnen

2

TikTok plaatst video’s die worden beoordeeld om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de communityrichtlijnenKrediet: Getty

Voor TikTok studeerde Yiming af aan de Nankai University met een BA in Software Engineering en werkte hij voor een aantal technologiebedrijven, waaronder Microsoft.

ByteDance is oorspronkelijk opgericht in 2012 en heeft sindsdien apps en nieuwsaggregatiediensten ontwikkeld.

Hoewel de app misschien in 2016 is gelanceerd, duurde het tot 2018 voordat deze wereldwijd beschikbaar kwam.

Dit gebeurde nadat Yiming besloot TikTok samen te voegen met een andere Chinese sociale-mediaservice, Musical.ly, die hij in 2017 kocht voor $ 1 miljard.

Hoewel Yiming misschien veel succes had met TikTok, stopte hij uiteindelijk op 3 november 2021 met zijn rol als voorzitter en werd hij vervangen door mede-oprichter Liang Rubo.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in