Waarom TikTok zo verdeeld is over Trader Joe’s Teriyaki Chicken

0
91


De OP antwoordde veel bezorgde gebruikers en zei dat het natriumgehalte afhangt van hoe bewust de persoon is gedurende de rest van de dag, vooral voor iemand zoals zij die gewichten opheft. Zoals Muscle&Fitness opmerkt, heeft een bodybuilder meer natrium nodig vanwege de hoeveelheid zweet. De TikToker benadrukte ook het gebrek aan bewustzijn over het onderwerp natriuminname, aangezien tot 90% van de Amerikanen te veel zout consumeert (via Medical News Today). TJ’s teriyaki-kip is waarschijnlijk niet de maaltijd waar je je zorgen over moet maken, want er zijn andere gerechten die tonnen zout bevatten, waaronder veel verpakte en ingeblikte goederen.

Dus, wat gebeurt er als je op een dag te veel zout eet? Healthline stelt voor om veel water te drinken, een wandeling te maken, zelfgemaakt eten te eten voor je volgende maaltijd en voedsel te eten dat rijk is aan kalium, zoals fruit, groenten, noten of yoghurt.

Als het gaat om de BBQ-kip van Trader Joe, gaven sommige commentatoren het advies om slechts één pakje saus te gebruiken als je je zorgen maakt over het zout. Iemand raadde aan om het met wat gehakte courgette en pompoen te eten voor een meer bevredigend diner – en ja, je kunt je groenten ook bij Trader Joe’s krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in