Waarom TikTok woedend is op een Vietnamees restaurant Karen

0
109


Te oordelen naar de meer dan 2500 reacties op de TikTok-video, trok het de netizens naar het hart. Een gebruiker merkte op en riep het Asian American Film Festival uit: “Dit is de reden waarom het Asian American Film Festival promoot [AAPI] verhalen binnen een project om de verhalen van Aziaten in Texas te delen en te bewaren.” De gebruiker die de video plaatste, maakte ook van de gelegenheid gebruik om het evenement te steunen.

De rest van de opmerkingen die volgden waren niet zo filantropisch, met sommigen die de ironie in Karen’s kledingkeuze noemden. “Niet Satan die zijn eigen merch draagt”, grapte een commentator. Het gesprek ging al snel over naar ‘haar vinden’ toen een commentator zei: ‘Als je haar moet vinden, is ze waarschijnlijk de vrouw van de pastoor in de dichtstbijzijnde kerk in de buurt.’ Hoewel deze gebruiker dit misschien voor de grap bedoelde, leken de reacties onheilspellend serieus.

“Tik Tok, moet haar vinden”, echode een andere gebruiker. Het vinden van de TikTok Karen uit Texas is geen surrealistisch voorstel in de context van deze video. De uploader maakte een foto van Karen’s kentekenplaat en plaatste deze aan het einde van de clip. En afgaand op de donkere wending in het gesprek, kan het neerkomen op het openstellen van het seizoen voor de onbeleefde klant. “Ik bedoel, als dat haar auto is […] Ik heb misschien net het kenteken opgezocht en de geregistreerde eigenaar gevonden”, merkte een commentator op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in