Waarom TikTok vandaag niet werkt of niet werkt in 2022 [Cont. updated]

0
76


Hier is de kern van het artikel in videovorm:

Nieuwe updates worden toegevoegd onderaan dit verhaal…….

Origineel verhaal (gepubliceerd op 10 juli 2021) volgt:

TikTok is een van de meest populaire platforms voor het delen van video’s die eigendom zijn van ByteDance. Hoewel de genoemde service behoorlijk wat ups en downs heeft gekend, blijven veel mensen het over de hele wereld gebruiken.

Een enorm gebruikersbestand zoals dat van TikTok vereist wat onderhoud, maar bugs en problemen zijn nog steeds onvermijdelijk.

TikTok-Android-inline-nieuw
TikTok Android-app

Deze bugs en problemen kunnen wijdverbreid of gebruikersspecifiek zijn, misschien veroorzaakt door een storing of uitvaltijd voor onderhoud, maar het feit blijft dat ze de gebruikerservaring bederven.

Veel problemen, zoals TikTok die niet wordt geladen of geopend, netwerkfouten, vastlopen of crashen en video die niet werkt, kunnen worden verholpen door algemene probleemoplossing.

Dit omvat het wissen van de cache en gegevens van de TikTok-app, het opnieuw opstarten van het apparaat en het opnieuw installeren van de app.

TikTok-app-cache-en-gegevens wissen

Er zijn echter momenten waarop dergelijke eenvoudige oplossingen de problemen niet oplossen. In dergelijke gevallen willen gebruikers misschien de vereiste machtigingen, zoals het gebruik van achtergrondgegevens en meer, aan TikTok controleren en verstrekken.

Het is normaal dat TikTok-gebruikers de bovengenoemde problemen tegenkomen, omdat ze meestal worden veroorzaakt door overaccumulatie van cache, foutieve updates of apparaatspecifieke problemen.

Het updaten van de TikTok-app helpt ook om veel problemen op te lossen, aangezien app-updates meestal bugfixes met zich meebrengen.

App-update-play-strore-inline
Bron

Enkele van de minder gebruikelijke oplossingen zijn het aanpassen van een toepassing van derden, die in de meeste gevallen Android System WebView is.

Als geen van de bovengenoemde tijdelijke oplossingen TikTok oplost, is het raadzaam om Android System WebView bij te werken of de updates te verwijderen.

Al met al kunnen gebruikers problemen blijven ondervinden met TikTok en hoewel er altijd veel generieke oplossingen zullen zijn, kunnen er soms ook ongewone oplossingen zijn.

TikTok-inline-nieuw

Dat gezegd hebbende, we zullen opletten voor problemen die ervoor kunnen zorgen dat TikTok niet goed of allemaal samen werkt, en we werken dit verhaal bij als en wanneer we nieuwe informatie krijgen.

Klik/tik om oudere updates te bekijken

Update 1 (17 september)

12:05 uur (DAADWERKELIJK): TikTok-ondersteuning bevestigde dat ze zich ervan bewust zijn dat sommige gebruikers enkele uren geleden problemen hadden met de app.

Het team heeft echter blijkbaar aan een oplossing gewerkt en de problemen zouden geen gevolgen meer moeten hebben voor gebruikers.

We zijn ons ervan bewust dat sommige mensen eerder op de dag app-problemen hebben ondervonden. We hebben aan een oplossing gewerkt en je ervaring zou binnenkort weer normaal moeten zijn (Bron)

Update 2 (18 oktober)

10:18 uur (DAADWERKELIJK): Nieuwe rapporten op Twitter en Downdetector geven aan dat TikTok momenteel niet werkt of voor veel gebruikers niet werkt.

Dus we probeerden allemaal tegelijkertijd video’s te uploaden huh #tiktokdown (Bron)

Iedereen rent naar Twitter om te zien of TikTok offline is #tiktokdown #tiktok (Bron)

Ligt het aan mij of is tiktok down? (Bron)

Update 3 (21 oktober)

12:59 uur (DAADWERKELIJK): Nieuwe rapporten over Twitter en Downdetector geven aan dat veel TikTok-gebruikers problemen hebben met de app. Rapporten suggereren dat TikTok offline is en niet werkt voor mensen over de hele wereld.

tiktok is helemaal naar beneden. alsof ik niet alleen ben (Bron)

wtf moet ik doorgaan nu tiktok uit is. youtube-short? igtv? echt niet (Bron)

Na het vernieuwen, heropenen, herstarten van Tiktok 918 keer kan ik bevestigen dat het niet werkt. (Bron)

Update 4 (2 november)

13:00 uur (ACTUAL): Rapporten over Downdetector geven aan dat een deel van TikTok-gebruikers problemen ondervindt met de applicatie. De storing lijkt echter niet wijdverbreid te zijn.

tiktok-downdetector
(Bron)

Update 5 (3 november)

10:47 uur (DAADWERKELIJK): Sommige TikTok-gebruikers hebben nog steeds problemen met de applicatie. De meeste rapporten geven aan dat gebruikers de netwerkfoutmelding krijgen die aangeeft dat er iets mis is met de servers.

Ik had het netwerkprobleem, dus ik heb tiktok verwijderd (wat betekent dat ik al mijn concepten ben kwijtgeraakt) om het te repareren en nu staat er een time-outfout, is een van de jouwe opgelost? (Bron)

@TikTokSupport Ik krijg een “Netwerkfout” wanneer ik de TikTok-app open. Ik kan niet eens een bug melden via de app. Hoe kan ik hiervoor contact opnemen met het ondersteuningscentrum? (Bron)

tiktok-netwerkfout
(Bron)

Update 6 (12 november)

19:47 uur (ACTUAL): TikTok is down en werkt niet vanaf het moment dat ik dit schrijf. Hieronder volgen enkele van de rapporten:

tiktok is down, dus ik kijk rollen en heilige shit het is alsof ik helemaal opnieuw op tiktok zit, dit is MISERABLE
bron

Ik ren naar twitter sinds tiktok down is #TikTok #tiktokdown
bron

Downdetector ook bevestigt de storing.

20:26 uur (ACTUAL): TikTok lijkt voor sommige gebruikers weer te werken, maar anderen blijven verbindingsfouten krijgen.

Oké TikTok werkt weer, tot later verliezers (Bron)

Het werkt weer, moest bijna socializen met mensen IRL 😩 (Bron)

Er is nog steeds geen officieel woord over de storing.

Update 7 (12 januari)

15:13 uur (ACTUAL): Verschillende gebruikers zijn nu verslaglegging dat TikTok niet werkt of niet voor hen werkt. Spike in de berichten op Downdetector geeft ook aan dat er inderdaad iets mis is met de applicatie.

Helaas heeft het ondersteuningsteam dit probleem nog niet erkend en we zullen de ruimte hieronder bijwerken als en wanneer er iets nieuws over deze kwestie naar voren komt, dus houd ons in de gaten.

Update 8 (10 maart)

18:55 uur (ACTUAL): Meerdere gebruikersrapporten over Twitter suggereren nu dat TikTok momenteel niet werkt of voor velen niet werkt. Bovendien bevestigen ook rapporten over Downdetector hetzelfde.

Update 9 (11 maart)

18:28 uur (DAADWERKELIJK): Het recente probleem met TikTok is nu schijnbaar opgelost omdat we geen nieuwe rapporten hebben gevonden over Twitter en Downdetector.

Update 10 (18 maart)

09:05 uur (DAADWERKELIJK): Nieuwe rapporten geven aan dat TikTok niet beschikbaar is en niet werkt voor gebruikers over de hele wereld. Velen zijn naar Twitter gegaan om rapport dat ze de app niet kunnen gebruiken.

Verder geeft Downdetector ook aan dat TikTok een storing doormaakt. Op het moment van deze update zijn we nog geen officiële bevestiging tegengekomen.

16:36 uur (ACTUAL): Berichten van Twitter en Downdetector eerder vandaag dat TikTok voor sommigen niet werkte, zijn sindsdien afgewezen, wat suggereert dat het probleem waarschijnlijk is opgelost.

Update 11 (26 maart)

12:43 uur (DAADWERKELIJK): Het lijkt erop dat TikTok momenteel niet werkt of voor velen niet werkt. En gebruikers hebben genomen om Twitter en Downdetector om hun klachten te melden.

19:01 uur (ACTUAL): Het lijkt erop dat de storing met TikTok nu is opgelost, aangezien we geen nieuwe rapporten hebben gevonden over Twitter en Downdetector.

Update 12 (28 maart)

10:58 uur (DAADWERKELIJK): Het lijkt erop dat TikTok momenteel te maken heeft met een storing. Veel gebruikers zijn naar Twitter gegaan om rapport dat TikTok momenteel niet werkt of niet werkt. Bovendien suggereert de piek van rapporten over Downdetector hetzelfde.

Update 13 (31 maart)

10:01 uur (DAADWERKELIJK): Het recente probleem met TikTok is nu schijnbaar opgelost omdat we geen nieuwe gebruikersrapporten zijn tegengekomen over Twitter en Downdetector.

Update 14 (1 april)

09:25 uur (DAADWERKELIJK): Volgens rapporten over Downdetector was TikTok onlangs niet beschikbaar of werkte niet voor sommige gebruikers. Het lijkt er echter op dat de zaken weer normaal zijn geworden, aangezien het aantal meldingen over Downdetector is afgenomen.

Update 15 (22 april)

15:56 uur (DAADWERKELIJK): Nieuwe gebruikersrapporten over Twitter suggereren nu dat Tiktok voor velen weer down is of niet werkt. Bovendien bevestigen ook rapporten over Downdetector hetzelfde.

Update 16 (23 april)

18:43 uur (ACTUAL): Het lijkt erop dat de recente storing met TikTok is opgelost, aangezien we geen nieuwe gebruikersrapporten over Downdetector zijn tegengekomen.

Update 17 (24 mei)

10:59 uur (DAADWERKELIJK): Veel gebruikers zijn nu verslaglegging dat TikTok niet werkt of niet voor hen werkt. Bovendien brengen berichten over Downdetector hetzelfde over.

Update 18 (26 mei)

09:30 uur (DAADWERKELIJK): Volgens berichten over Downdetector is de recente storing met TikTok inmiddels verholpen.

Update 19 (27 mei)

13:03 uur (ACTUAL): Nieuwe gebruikersrapporten op Twitter (1, 2) en Downdetector geven aan dat TikTok voor velen weer down is of niet werkt.

Update 20 (30 mei)

08:45 uur (DAADWERKELIJK): Het lijkt erop dat veel mensen problemen hebben met TikTok omdat ze geen commentaar kunnen geven of sommigen zeggen dat de video’s niet laden. Rapporten over Downdetector geven ook aan dat TikTok een storing ondergaat.

12:58 uur (DAADWERKELIJK): Het lijkt erop dat de recente storing met TikTok is opgelost, aangezien we geen nieuwe gebruikersrapporten over Downdetector zijn tegengekomen.

Update 21 (15 september)

15:00 uur (ACTUAL): TikTok is momenteel niet beschikbaar en werkt niet voor gebruikers over de hele wereld. We zien vers rapporten stapelen op Twitter.

Afgezien daarvan geeft Downdetector, een service-uitval-tracker, ook aan dat TikTok met een aantal problemen wordt geconfronteerd.

OPMERKING: Er zijn meer van dergelijke verhalen in onze speciale TikTok-sectie, dus zorg ervoor dat je er doorheen gaat.

PiunikaWeb begon als puur een onderzoekswebsite voor technische journalistiek met de nadruk op ‘breaking’ of ‘exclusive’ nieuws. Binnen de kortste keren werden onze verhalen opgepikt door Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en vele anderen. Meer weten over ons? Ga hierheen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in