Waarom TikTok van Slim Jim agressief reageert op gebruikersaccounts

0
34


De betrokkenheid van Slim Jim bij TikTok-gebruikers, meer dan enige andere statistiek, is verantwoordelijk geweest voor de snelle groei van het merk op het platform, zei Weissbrot. Sinds het uploaden van zijn eerste video naar TikTok op 4 februari, heeft Slim Jim zijn aanhang volledig opgebouwd door organische groei, waarmee hij TikTok-reuzen als Nike overtreft, dat 2,6 miljoen volgers heeft, en McDonald’s 2,3 miljoen volgers.

“We hebben niet alleen door het commentaar of het aantal volgers geblazen, maar ook door het aantal acties dat werd gedreven,” zei Weissbrot. “Geen van [our content] is technisch viraal – het presteert op onze basislijn – maar we zijn het eerste merk op TikTok dat een virale commentator is. Om een ​​vloedgolf te creëren van mensen die allemaal willen zien wat we te zeggen hebben en wat we moeten doen, door samen met en namens ons inhoud te creëren.”

Naast het aanmoedigen van andere gebruikers om video’s te maken die bedoeld zijn om Slim Jim’s aandacht te trekken, produceert het socialemediateam van het merk ook regelmatig zijn eigen inhoud om een ​​beroep te doen op de meme-liefhebbende gemeenschap die bekend staat als de “Long Boi Gang” – een knipoog naar het aantal gebruikers waarnaar verwezen wordt. het vlees van het merk plakt als “long bois” in Instagram-opmerkingen, zei Weissbrot.

Om ervoor te zorgen dat het merk nieuwe, relevante inhoud produceert, richten de videoproducenten van 180 zich op tijdigheid in plaats van op hoge productiekwaliteit; in de woorden van Weissbrot: “Het doel is niet om de meest geconstrueerde, maar de meest contextueel en cultureel bewust te zijn.” Zowel 180 als Conagra’s socialemediateams zijn volledig ondergedompeld in de TikTok-wereld en zullen vaak ideeën van elkaar afkaatsen in een gedeelde groepschat wanneer ze een trend op het platform tegenkomen. En omdat leden van het juridische team van Conagra ook lid zijn van die chat, kunnen deze potentiële video’s binnen een paar uur groen worden verlicht.

Veel van Slim Jim’s video’s bestendigen grappen en concepten die hun oorsprong vonden op de Instagram-pagina van het merk, van het ‘meatric-systeem’ dat de producten van het merk gebruikt om verschillende objecten te meten, tot nep-pastarecepten met Slim Jims in videosegmenten genaamd ‘Slimguine’. Meest recentelijk heeft het merk ingespeeld op de “GigaChad”-meme en het idee van extreme mannelijkheid en gespierdheid, waarbij de ontwerpers van 180 een “GigaJim” 3D-model ontwikkelden dat de vleesstick transformeerde in een ongelooflijk gespierde gouden man. Sommige memes van het merk zijn zelfs in het product zelf verwerkt, zoals de “long boi” -naam van de gemeenschap die de verpakking van sommige soorten vleessticks siert.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in