Waarom TikTok-trend die vrouwen bespotten die zich uitdagend kleden op Halloween niet grappig is

0
11


Zoals Cady Heron ooit zei in ‘Mean Girls’, is Halloween de enige dag van het jaar waarop meisjes alles en zo weinig kunnen dragen als ze willen ‘en geen enkel ander meisje kan er iets anders over zeggen’.

Sommige jonge vrouwen hebben de memo dit jaar echter niet gekregen en hebben een nieuwe TikTok-trend gecreëerd die is gebaseerd op het beschamen van meisjes die schaars geklede kostuums kiezen.

Vrouwen op TikTok roepen elkaar op voor hun reacties op Halloween-kostuums van andere meisjes.

De meeste vrouwen kunnen zich vinden in het feit dat hun kledingkeuzes worden gecontroleerd, of het nu een sl-t wordt genoemd omdat ze te weinig dragen of een preuts wordt genoemd omdat ze het bedekken.

GERELATEERD: Billie Eilish & Jesse Rutherford sloegen voor ‘griezelig’ Halloween-kostuum dat hun leeftijdsverschil bespot

Halloween tilt dit politiewerk naar een nieuw niveau, maar het is vooral verontrustend wanneer vrouwen andere mensen vertellen wat ze wel en niet moeten dragen.

Dat is waar TikTok-gebruiker Grace Brinkly, zij het op een harde manier, de aandacht op probeerde te vestigen toen ze in de aanloop naar 31 oktober haar inmiddels virale video maakte.

“Ik denk niet dat de meisjes die meisjes als sexy kostuums in hun grappige kostuums naaien dit jaar genoeg haat krijgen, dus ik ben hier om het te doen. Jullie zijn niet grappig,’ zei Brinkly.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in