Waarom TikTok dol is op de Pioneer Woman’s Tumbler Cup

0
83


Dus, wat is dit product precies waar iedereen enthousiast over is? Het is de Pioneer Woman Insulated Multi-Can Cooler, een handige beker die geschikt is voor ingeblikte dranken van verschillende omtrekken. Klopt. Nooit meer hoef je je lippen op een met bacteriën doorzeefd blikje te houden, wespen te verdragen die rond je drankje zoemen, of te eindigen met lauwe cola. Het houdt je drank koel en wordt geleverd met meerdere herbruikbare rietjes. Geen wonder dat TikTok er zo gecharmeerd van is.

Toen TikTok-gebruiker Amber Michele haar productonthullingsvideo plaatste, stroomden de reacties binnen. Verschillende zeiden dat ze er een nodig hadden, terwijl anderen zeiden dat TikTok ervoor had gezorgd dat ze het kregen. Op de vraag of het haar drankkok hield, antwoordde de poster: “Ik heb het vandaag op onze boot gebruikt. Het bleef ijskoud.” Helaas waren er nogal wat verbijsterd dat hun lokale Walmart uitverkocht was.

De demovideo van Taylor Fantroy in TikTok werd even enthousiast onthaald. Een onder de indruk geraakte commentator zei: “Ik heb niet nog een beker nodig. *krijgt sleutels om naar Walmart te gaan*”, terwijl een ander bekende: “Mijn moeder heeft dit gekocht en stopt Cayman Jacks erin voor mijn softbalspellen omdat ze niet van de drama.” Toen een persoon zei: “Leuke beker maar ik drink nooit bier uit een rietje”, werd er al snel op gewezen dat ze er andere drankjes in kon doen. De algemene consensus was echter dat velen er een willen, maar weinigen kunnen ze op voorraad vinden. Nu TikTok schreeuwt om dit product, hopen fans dat Walmart de voorraden snel zal aanvullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in