Waarom is “It’s A Chicken Salad” viraal op TikTok? De video verdrievoudigde de verkoop van Ohio’s Deli

0
9


Iedereen op TikTok zegt: “Het is een kipsalade”, met dank aan een vrouw, die per ongeluk een lokale Cleveland-deli op de best mogelijke manier promootte. Met al meer dan 19 miljoen views, blijft de virale TikTok de juiste snaar raken, en iedereen is gewoon onder de indruk van deze video. Het is zo beroemd geworden dat zelfs Lizzo tussenbeide kwam om deze in Ohio gevestigde Deli te promoten. Dus waar gaat “Het is een kipsalade” over? Lees verder voor meer informatie.

Waarom is “It’s A Chicken Salad” viraal?

De nieuwste trend op TikTok draait helemaal om een ​​kipsalade, verkocht bij Cleveland’s 81st Street Deli. Als je op TikTok zit, weet je misschien dat de video van een vrouw, die per ongeluk een “kippensalade” op de best mogelijke manier promootte, viraal ging. Nou, iedereen op TikTok zegt: “Het is een kipsalade!”.

Deze specifieke salade ging viraal nadat Tanisha Godfrey op een gewone warme dag langskwam bij East 81st St. Deli. Ze besloot de kipsalade van de outlet te proberen, en de eigenaar, Wael Herbawi, maakte een snelle TikTok-video van de bestelling. Wie wist dat deze video meer dan 19,5 miljoen views zou krijgen, dankzij de steun van één vrouw?

Waarom zegt iedereen het?

“Ik verdien drie keer zoveel geld als ik normaal verdien,” zei hij, eraan toevoegend dat mensen helemaal uit Californië en Georgia zijn gekomen om zijn kipsalade te pakken te krijgen.

Herbawi vertelde ook dat het geheim van het succes van zijn salade de geheime dressing is, hoewel hij niet van plan is de ingrediënten weg te geven. Je moet gewoon een uitstapje naar Cleveland maken als je het zelf wilt proeven!

Tanisha’s stem heeft de hoofden van TikTokers overgenomen. In de video vroeg de eigenaresse Herbawi de klant om te beschrijven wat ze aan het eten was. Godfrey antwoordde: ‘Jullie kunnen maar beter hierheen komen en een van deze halen… Het is een kipsalade.

Ze vervolgde: “Ik heb kip, augurken, bananenpepers, paprika’s, tomaten, uien…” Om de een of andere bizarre reden heeft Godfrey deze delicatessenwinkel misschien op de best mogelijke manier gepromoot, want meer dan de salade is het haar stem die verkoopt. Haar recensie heeft geholpen om de activiteiten van de delicatessenwinkel een boost te geven, zegt de eigenaar.

Nadat de video viraal was gegaan, beschreef Wael Herbawi hoe het lukte om 980 kipsalades op een dag te verkopen tegen de gebruikelijke 30. “Sinds de video is de business omhooggeschoten en komen mensen uit het hele land om het te proberen,” vervolgde Wael. Ondertussen heeft Godfrey een hernieuwde interesse en is ze doorgegaan met het beoordelen van bedrijven op haar TikTok.

Wat TikTokers betreft, schreef een gebruiker: “Waarom maakt ze er zo goed reclame voor?!” Een ander zei: “Haar gezegde kipsalade is zoiets als dat gevoel dat je krijgt als je je oren schoonmaakt met tips. Haar stem raakte me precies. “De manier waarop ze het zei, maakt dat ik er een wil kopen”, merkte iemand op.

Wat is het geheime ingrediënt?

Op dit moment zijn er meer dan 94.000 video’s die zijn geïnspireerd op de originele clip met ‘kipsalade’, waarin mensen nu de overtuigende stem van Godfrey gebruiken om hun lekkere maaltijden te delen. Een TikTok-gebruiker grapte in een video: “Mijn neef probeert me te overtuigen om een ​​van zijn Cheeto-trekjes te eten.”

Een andere gebruiker at een hele rotisserie-kip en schreef: “Als ik niet genoeg eiwitten binnenkrijg voor de dag, haal ik gewoon een hele rotisserie van Publix.” Tanisha Godfrey, inwoner van Cleveland, inspireerde zelfs Lizzo, die het profiel van Deli promootte terwijl ze een TikTok-video deelde waarin ze een hele wafelsandwich at. De business van de 81st Deli steeg nog meer toen iedereen hoorde dat Lizzo hun muziek in haar video gebruikte.

In zijn interview vertelde de eigenaar van de delicatessenwinkel, Herbawi, dat hij drie keer zoveel verdient als hij normaal verdient. Mensen rijden vanuit Californië en Georgië om deze kipsalade te proberen. Hij onthulde ook dat het geheim achter het succes van de salade de geheime dressing is, maar nogmaals, hij is niet van plan het ingrediënt weg te geven. Waarom niet gewoon een reis naar Cleveland maken en het zelf proberen? Want hey, “Het is kipsalade!”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in