Waarom ik nooit genoeg zal krijgen van Instagram Reels oftewel TikTok hergebruikt

0
103


Als je je afvraagt ​​wat ik in godsnaam net zei, zijn dit grotendeels op telefoons gebaseerde apps … laat maar.

Rollen.

Het maakt me echt blij als de volgende video die ik zie de man is die een half-court shot maakt voor $ 75k en hij wordt aangepakt door LeBron terwijl 20.000 fans uit hun dak gaan.

Het maakt me oprecht blij als ik een bulldog zie skateboarden en hij moeiteloos een heuvel bedwingt. Hij weet niet dat hij de hond Tony Hawk is.

Het maakt me oprecht blij dat ik ooit een bikini voor mijn vrouw heb gekocht van een gerichte advertentie en nu is elke derde video die ik zie een heet model dat een zwempak draagt.

Het maakt me oprecht blij dat elke derde video die ik zie het grappigste moment is van de set van een stand-upcomedian. Ik kijk naar jou, Bill Burr.

Het maakt me oprecht blij om een ​​35 jaar oude tennisrally te zien waarin Jimmy Connors als zes onmogelijke schoten afslaat en vervolgens wint met een verwoestende forehand langs de lijn en hij zijn vuisten pompt en het publiek helemaal gek wordt.

Advertentie

Onmogelijke trickshots, bootcrashes, autostunts, grappen, memes – ik ben hier voor alles.

Maar kijk alsjeblieft nog steeds naar lokale tv. We hebben u nodig. Als je me nu wilt excuseren, ik moet iets viraal gaan doen.

Kijk Jason Carr Live, op weekdagen van 08.00 uur tot 9.45 uur, live streamen op Local 4+ en ClickOnDetroit.

Copyright 2022 door WDIV ClickOnDetroit – Alle rechten voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in