Waarom Brooke Shields vorige week snikte op TikTok

0
67


Brooke Shields ging vorige week naar Instagram en TikTok om te praten over haar dochters die naar de universiteit gingen en in tranen uitbarsten toen ze in het reine kwam met het einde van hun zomer. Shields, 57, en haar man, Chris Henchy, zijn ouders van Rowan, 19 en Grier, 16. Rowan begint in september aan haar tweede jaar aan de Wake Forest University.

“Dus ik heb mijn dochter weer gedag uitgezwaaid en ik dacht dat het de tweede keer makkelijker zou zijn”, zei Shields in de clip op 18 augustus. “Ze is al weg geweest en is de hele zomer bij me geweest, maar… ik ben niet met haar rijden, ze rijdt met haar vader. Het was gewoon te pijnlijk, ik denk niet dat ik de weg van de campus nog een keer zou kunnen meemaken.’

@brookeshieldsofficial

Ik zal huilen als je me nodig hebt… 😭❤️ #backtoschool #momsoftiktok #motherhood

♬ origineel geluid – Brooke Shields

Aan het einde van de video bood Shields een hoopvolle boodschap aan andere ouders die worstelen om hun kinderen naar de universiteit te sturen. “Dus als er nog iemand is die dit meemaakt, zijn we allemaal samen”, zegt de… Een kasteel voor Kerstmis zei ster. Ze voegde ook een foto van Rowan in haar auto toe, eraan toevoegend dat ze haar oudste dochter al mist.

Veel van de beroemde volgelingen van Shields waren het erover eens dat het nooit gemakkelijk is om hun kinderen naar school te sturen. “Omg ik zal niet zo sterk zijn”, schreef Rachel Zoe op Instagram. “Gebeden voor kracht en wijsheid voor ons allemaal mama’s en baby’s in deze overgangstijd… We kunnen dit, mijn vriend”, schreef Angie Harmon. “Ik stuur je een pompje, liefde,” voegde Wanda Sykes eraan toe.

Tijdens een stop op Leef met Kelly en Ryan in november 2021 noemde Shields Rowan’s eerste jaar op de universiteit “het ergste dat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt”, merkt op Ons Wekelijks. Kelly Ripa vertelde Shields dat het “gemakkelijker” zou worden naarmate de tijd verstrijkt. “Je wilt dat ze gelukkig zijn, maar je wilt echt niet dat ze gelukkig zijn”, grapte Shields.

Shields eerder verteld Ons Wekelijks in 2020 hadden haar dochters allebei een zomerbaantje en waren ze er trots op dat ze zelf een salaris verdienden. “Dit was hun zuurverdiende geld”, legde Shields uit. “En ze realiseerden zich hoe moeilijk het was om die cheque te krijgen, dat stuk papier. … In het begin gaven ze gewoon… [the checks] tegen mij en zei: ‘Kun je dit ergens neerzetten?’ En toen werd het: ‘OK, laten we je laten zien hoe dit werkt.’ Er zijn babystapjes.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in