Waarom Allison Kuch NFL-reis deelt met Isaac Rochell op TikTok

0
33


Het zijn niet allemaal zakken en grote salarisstrookjes.

Toen Allison Kuch besloot om delen van haar leven op sociale media te delen, wilde de vrouw van Raiders defensief einde Isaac Rochell haar volgers een rauwe kijk geven op de vaak onuitgesproken realiteit van de NFL zonder blitse filter.

“Ik begon op sociale media met het delen van mijn leven over mij en mijn man en onze reis samen, omdat zoveel mensen zeggen: ‘Hij zit in de NFL, niet jij’, maar zijn levensstijl heeft zeker invloed op de mijne”, vertelde Kuch onlangs aan The Post.

College liefjes, Kuch staat al lang aan de zijde van Rochell, inclusief het moment dat hij werd geselecteerd in de zevende ronde van de Notre Dame in de 2017 NFL Draft. Rochell begon zijn professionele carrière bij de Chargers voordat hij in 2021 tekende bij de Colts. De Browns en Raiders behoorden tot zijn meest recente stops.


Isaac Rochell en vrouw Allison Kuch
Isaac Rochell en vrouw Allison Kuch
Instagram/Allison Kuch

Allison Kuch heeft meer dan twee miljoen volgers op TikTok, waar ze regelmatig het leven in de NFL documenteert.
Allison Kuch heeft meer dan twee miljoen volgers op TikTok, waar ze regelmatig het leven in de NFL documenteert.
Instagram/Allison Kuch

Tijdens Rochell’s ambtstermijn bij de Browns dit seizoen, waaronder stints in het oefenteam en actieve selectie, brak Kuch de duizelingwekkende reeks gebeurtenissen uit in een TikTok-video – een van de vele die ze heeft gepost die inzicht geeft in roosterbewegingen en het kabbelende effect bij thuis.

“Mensen kunnen laten zien wat er echt gebeurt, en ik krijg zoveel feedback, mensen die me vertelden: ‘Oh, ik wist niet dat hij het team halverwege het seizoen zomaar kon verlaten’, of: ‘Ik heb niet eens nagedacht over hoe je een huurcontract van zes maanden krijgen’ of ‘Hoe annuleer je een huurcontract als hij wordt geschorst’, en dat alles, dus ik vond het geweldig om elk onderdeel te laten zien, ‘zei Kuch, die in december 2020 met Rochell wegliep voordat hun bestemming bruiloft in april 2021.

In een TikTok-video van november legde Kuch uit waarom zij en Rochell ervoor kozen om in Cleveland te blijven nadat hij door de club was opgeheven.


Allison Kuch steunt echtgenoot Isaac Rochell bij een Raiders-wedstrijd in januari 2023.
Allison Kuch steunt echtgenoot Isaac Rochell bij een Raiders-wedstrijd in januari 2023.
Instagram/Allison Kuch

Allison Kuch
Allison Kuch
Instagram/Allison Kuch

“Als je rekening houdt met verhuizen, je appartement inpakken, zijn de factoren eindeloos, dus dat gezegd hebbende, Isaac heeft de beslissing genomen om bij de Cleveland Browns in hun oefenteam te blijven”, zei Kuch in de voice-over van haar video.

“Het is een moment van opluchting, maar tegelijkertijd ook niet, want Isaac kan nog steeds worden opgepikt door de actieve selectie van een NFL-team. We beschouwen dit echter als een zegen en zijn dankbaar voor de kansen waarvan we weten dat Isaac hem te wachten staat.”

Oefenploegspelers maken geen deel uit van de actieve selectie van een team, aangezien ze doorgaans de 53-koppige ploeg helpen zich voor te bereiden op de komende wedstrijd. Op elk moment kunnen leden van de oefenploeg worden aangemeld bij de actieve selectie van een ander team. Kortom, u kunt de ene dag in de ene stad zijn en de volgende dag duizenden kilometers verderop.

Wat Rochell betreft, zijn volgende kans kwam in december bij de Raiders, nadat hij zijn oefencontract bij de Browns had opgezegd. Maar zoals Kuch uitlegde, gebeurt er meer achter de schermen van een NFL-transactie, waarvan een groot deel vol onzekerheid zit.

“Ik denk dat mensen de strijd niet zien van het verplaatsen met de NFL en het moeten maken van vrienden”, zei Kuch, die eerder over haar ervaringen sprak in de webserie “Women of the League”, waar ze zich aansloot bij collega-partners van NFL spelers voor een rondetafelgesprek over transacties, financiën en alles daartussenin.

“Hopelijk leiden deze gesprekken het in een positieve richting waar deze zusterschap van vrouwen net zo sterk kan zijn als de broederschap in de NFL.”

Nu het laagseizoen in volle gang is, zullen Kuch en Rochell niet al te ver van het voetbal afdwalen, want ze gaan naar Arizona voor de Super Bowl 2023. dat doet het voor Kuch.

Allison Kuch en Isaac Rochell op het veld in het Allegiant Stadium in Las Vegas.

Allison Kuch en Isaac Rochell op het veld in het Allegiant Stadium in Las Vegas.


Allison Kuch en Isaac Rochell

Het stel is in december 2020 weggelopen.


Advertentie

Isaac Rochell tijdens zijn tijd bij de Cleveland Browns in augustus 2022.

Isaac Rochell tijdens zijn tijd bij de Cleveland Browns in augustus 2022.


Las Vegas Raiders-verdediger Isaac Rochell in actie op 1 januari 2023.

Las Vegas Raiders-verdediger Isaac Rochell in actie op 1 januari 2023.


Advertentie

“Zoveel mensen zullen zeggen: ‘Ik hou van de reclames’, of ‘Ik hou ervan om te zien wie voor wie wroet’, ik hou van Super Bowl-eten. Ik hou van chili, hotdogs, vleugels – je kunt geen voetbal hebben zonder vleugels, je kunt geen vleugels hebben zonder Bounty – en hoe slordiger het eten, hoe leuker ik het waarschijnlijk vind’, zei de ondernemer, die onlangs samenwerkte met het merk keukenpapier.

“Ik zal niet aan alle reguliere activiteiten kunnen deelnemen [by being at the game]maar ik ben opgewonden omdat we in ons huurpand in Arizona zullen zijn en al onze vrienden daar zullen zijn, dus gewoon de hele week van festiviteiten.

Een van de festiviteiten waaraan Kuch en Rochell zullen deelnemen, is het TikTok-achterklepevenement van de competitie dat van start gaat voordat de Eagles en Chiefs botsen in het State Farm Stadium op zondag 12 februari.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in