Waar komt het virale ‘ik en je dochter’-geluid van TikTok vandaan?

0
124


TikTokers houden van een geluid dat viraal gaat in de app van zanger en rapper MattyB die de regel ‘ik en je dochter hebben er iets speciaals aan de hand’ zingt uit OutKast’s ‘Ms. Jackson.’

TikTok is een knooppunt van de meest virale inhoud van internet, en hoewel makers video’s kunnen maken met hun eigen audio, kiezen velen er ook voor om video’s te maken met virale ‘geluiden’ die opblazen.

Dit kunnen simpelweg liedjes in kaart brengen, of soms audio van willekeurige clips die uiteindelijk een populaire trend voortbrengen die het platform overspoelt.

Een van de nieuwste geluiden die de For You-pagina’s van mensen domineert, is van iemand die de tekst ‘ik en je dochter hebben iets speciaals’ zingt, en de audio gaat viraal terwijl duizenden mensen er video’s van maken.

Sommigen hebben op het nummer gedanst, terwijl anderen het hebben gebruikt om memes te maken over mensen met wie ze aan het daten zijn, of beroemdheden waar ze verliefd op zijn, in video’s die honderdduizenden likes en views hebben verzameld.

MattyB’s ‘Ms. Jackson’ cover gaat viraal

Deze audio is eigenlijk van bijna tien jaar geleden, in MattyBRaps’ cover van OutKast’s ‘Ms. Jackson.’ MattyB is een zanger en rapper die zijn carrière als kind begon op zijn immens populaire YouTube-kanaal, waar de nu 19-jarige meer dan 14 miljoen abonnees heeft.

De clip van de video leek voor het eerst op te blazen op Twitter, waar een bericht met de titel “Me and yo dawwwwtuh” uiteindelijk meer dan 150.000 likes opleverde.

Deze audio ontplofte ook snel op TikTok, en veel gebruikers hielden ervan om herinneringen op te halen aan de oude inhoud van MattyB, vooral als ze als kind fan van hem waren.

Het lijkt erop dat het geluid nog populairder kan worden naarmate mensen de ster herontdekken, met video’s erover die een aanzienlijk aantal views en likes opleveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in