Vrouw zegt dat ze verliefd is op “lelijke collega’s” in virale TikTok en kijkers kunnen vertellen

0
89


Een TikToker is viraal gegaan nadat ze had onthuld dat ze verliefd wordt op haar ‘lelijke collega’s’, zoals veel kijkers kunnen vertellen.

De maker van de inhoud die post onder het handvat stephlovesweets ging viraal nadat ze een clip van zichzelf had geplaatst die lip-synchroniseert met een geluid en haar cameralens rondbeweegde met een tekst over de video die luidt: “Als je kleine verliefd begint te worden op je lelijke collega’s, want zij zijn de enige mensen met wie je omgaat.”

Ze schreef in het bijschrift “HAHAH en dan realiseer ik me en ik heb zoiets van wtf was ik aan het denken, en in een vervolgopmerking maakte ze grapjes in de commentarensectie: “Als we samenwerken, maak ik een grapje.”

De TikTok-video van 5 seconden is bijna 700.000 keer bekeken, omdat dit voor veel mensen een veelvoorkomend verschijnsel lijkt te zijn, te oordelen naar de reacties in het commentaargedeelte.

TikTok reageert op vrouw die ‘lelijke collega’s’ verplettert

“Nadat hij iemand anders had gekozen, had ik zoiets van ??? Deze man is een drop-out die om 6 uur ’s ochtends wakker wordt alleen maar om te roken, waarom liet ik mezelf daarvoor gaan,’ merkte een gebruiker op, waarop de TikToker antwoordde: “Letterlijk besef ik hoe laag ik keek.”

“Ik overtuig mezelf ervan dat de mensen met wie ik werk hot zijn, terwijl ze dat helemaal niet zijn”, schreef een andere gebruiker.

“Letterlijk was ik verliefd op 2 middelmatige kerels van mijn lengte, want ik had de” [same] verschuiven als zij”, schreef een derde gebruiker.

‘Het is echt! Ik heb in Psych geleerd dat het het nabijheidseffect wordt genoemd,’ vertelde iemand anders.

Volgens het Proximity Principle hebben mensen gewoon meer kans om een ​​relatie op te bouwen met degenen met wie ze de meeste tijd doorbrengen, wat verklaart waarom collega’s die 40 uur per week samen zijn, uiteindelijk in elkaar geïnteresseerd kunnen raken.

Verywell Mind stelt dat dit principe ook geldt voor mensen die samen lessen volgen, of gewoon veel tijd met elkaar doorbrengen in het algemeen: “Mensen die fysiek dichter bij elkaar in hetzelfde kantoor of klaslokaal zitten, hebben meer kans relaties aan te gaan dan degenen die verder uit elkaar zitten.”

“Als gevolg hiervan is de kans groter dat mensen vriendschap sluiten met hun laboratoriumpartner op school of hun collega in het volgende hokje dan met iemand anders.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in