Vrouw vertelt TikTok hoe ze per ongeluk de zoon van de buurman mee op vakantie nam

0
49


Een vrouw ging naar TikTok om te onthullen hoe ze de zoon van haar buurman per ongeluk mee op vakantie nam. De TikToker legt uit hoe ze in de jaren 90 een oppas was en een enorme miscommunicatie had met de moeder van de peuter.

De TikToker, @seenasyouuasked, haalde herinneringen op aan een tijd dat ze de vraag van de moeder die haar vroeg om slechts één nacht te babysitten verkeerd begreep. In de virale video vertelt ze hoe een nacht veranderde in een week vakantie met de peuter. De nu virale video- heeft meer dan 2 miljoen views. Het heeft velen in shock achtergelaten op sociale-mediaplatforms.

Verwant: Afscheidsvakantie? TikToker gaat viraal met haar break-up vakantie

De virale schok:

In de video vertelt de vrouw hoe haar buurvrouw haar de avond voor een geplande vakantie vroeg om op de peuter te passen. De vrouw legde uit dat ze ’s morgens op vakantie zou gaan, waarop de moeder antwoordde “dat is prima”. De vrouw vertrok vroeg en vertrok van Birmingham naar Londen. Ze nam de peuter mee met haar en haar man voor een vakantie van een week.

Ze legt uit dat ze besloot om de moeder elke dag een kaartje te sturen, omdat ze zich ervan bewust was dat ze geen andere manier had om contact met haar op te nemen. Aangezien dit de jaren 90 waren en ze geen telefoon had, was er geen andere manier om contact met haar op te nemen dan door naar huis te schrijven.

“Overdag nam ik hem mee naar de dierentuin en liep door Hyde Park – we hebben het fantastisch gehad! Hij vond het geweldig, hij sliep heel goed, huilde ’s nachts niet en alles was geweldig”, zegt ze.

Toen ze met de baby thuiskwam, begroette de moeder hen blij en bedankte haar voor haar vriendelijkheid. Ze legde uit dat ze niet van plan was dat het kind mee zou gaan met de vakantie van het stel, maar dat ze blij was dat ze de week voor zichzelf had. Het lijkt erop dat het gebaar werd gewaardeerd en misschien hebben de ansichtkaarten de moeder gerustgesteld.

Het internet reageert:

Velen merkten op hoe gelukkig het was dat de moeder het koud had en de rust echt nodig had. Anderen merkten op dat het “een ander verhaal” zou zijn geweest als dit verhaal vandaag zou zijn gebeurd in plaats van in de jaren ’90.

Verwant: Isaiah Garza vraagt ​​100-jarige man om met hem naar Disneyland te gaan in Viral TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in