Vrouw op TikTok onthult dat druk in de cabine ervoor zorgde dat haar hoofd “ontploft” tijdens de vlucht

0
35


Hierna denk je misschien twee keer na over vliegen, want de kans is groot dat wat hier is gebeurd in je achterhoofd blijft. Vrij letterlijk.

Volgens Travel Noire deelde een vrouw op Tiktok genaamd Weronika (@polish_99) haar ongelooflijke medische ervaring tijdens een vlucht. Ze plaatste een reeks video’s over de achterkant van haar hoofd die “explodeerde” in een vliegtuig vanwege de druk in de cabine.

Als je de meerdere video’s bekijkt die Weronika heeft gemaakt, een video met het onderschrift: “POV: jij bent de stewardess die ik net moest vertellen dat mijn achterhoofd explodeerde van de druk.”

In een andere video legt Weronika uit: “Ik ging naar het toilet en ik hoor een luid ‘knal’-geluid. Meteen daarna voel ik deze hete vloeistof in mijn nek druppelen.”

Het was bloed, maar er was ook een gele, stinkende substantie.

Dus je vraagt ​​je waarschijnlijk af wat het achtergrondverhaal is achter de vrouw en haar angstaanjagende ervaring.

Welnu, Weronika vertelde een TikTok-gebruiker: “Ik heb een kattenoogoperatie ondergaan en een neklift.”

Zoals je in de video kunt zien, is ze gezien met een beugel op haar hoofd en een gekneusd gezicht.

Volgens de krant onderging ze de operatie niet lang voor de vlucht en door de druk scheurden de hechtingen open.

Travel Noire voegde toe dat de verrassende video nogal wat opschudding veroorzaakte onder haar volgers en sommige mensen gaven de dokter de schuld dat ze haar toestemming had gegeven om zo snel na de operatie te vliegen. Vreemd genoeg vroegen anderen zich af waarom ze de operatie überhaupt nodig had.

Vanwege wat er is gebeurd, zei ze dat ze geërgerd was over de ervaring.

Volgens Lad Bible is het geen verrassing dat mensen aannames begonnen te maken en de dokter de schuld begonnen te geven die haar toestemming had gegeven om te vliegen.

Maar verrassend genoeg corrigeerde Weronika ze snel door te zeggen: “Ik heb ongewoon zacht weefsel en zwelt meer op dan de gemiddelde persoon, wat ertoe leidde dat sommige hechtingen in het vliegtuig in een klein gebied opengingen.”

Op een gegeven moment raakte ze geïrriteerd en schreef: ‘Jongens, het gaat duidelijk over scheuren in het vliegtuig. Het is duidelijk dat mijn hersens er niet uitsprongen.”

“Ik zou toch geen Tiktoks maken?! Ik zou in het ziekenhuis liggen als ik nog leefde. Gebruik je gezond verstand.”

Volgens Travel Noire had de chirurg verzuimd haar een certificaat te geven waaruit bleek dat ze geschikt was om te vliegen.

Moeilijke pauze voor Weronika, waar in een van haar video’s stond: “opgedragen aan de chirurg die vergat me een fit-to-fly-certificaat te geven, dus moest ik 100 dollar betalen voor één op de luchthaven, alleen voor mijn hoofd om te exploderen in het vliegtuig. ”

Ze voegde eraan toe: “no hard feelings, hij is eigenlijk een heel aardige vent!”

Gelukkig lijkt ze in orde en geneest ze.

Lees meer via Yahoo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in