Vrouw geschokt om te zien hoe schoonmaakster haar kleren draagt ​​in TikTok-video’s

0
149


TikTok staat vol met allerlei verrassende video’s, of het nu gaat om een ​​bezem die in de lucht zweeft, een vreemd en dodelijk dier of een waarschuwing van een medische professional, maar een vrouw had een ander soort verrassing toen ze verder scrolde door de Nieuwste video’s. Uiteindelijk zag ze een clip van haar huishoudster, wat normaal gesproken niet zo’n groot probleem is, behalve dat de schoonmaker de video niet alleen in het huis van de vrouw filmde, maar dat ze er ook haar spullen in droeg.

De geschokte huiseigenaar nam haar verhaal mee naar Mumsnet, waar ze verklaarde dat ze een TikTok-account heeft, maar dat alleen gebruikt om video’s te bekijken. Ze legde uit dat de app soms haar clips toont die zijn gekoppeld aan haar telefooncontacten en dat is hoe ze zag wat ze beschreef als “meerdere video’s die zijn gepost door mijn schonere dansen, zingen en het dragen van accessoires (hoed en zonnebril) in mijn slaapkamer.” De vrouw voegde eraan toe: “Ze heeft dit vaak gedaan omdat ze verschillende outfits aan had. Ze zat op mijn bed, danste in mijn spiegel en poseerde met mijn hoed (die op een hanger was weggelaten) en een zonnebril die van mijn nachtkastje was gehaald.”

Alle video’s zijn gefilmd terwijl de schoonmaker werd betaald om op te ruimen. De huiseigenaar merkte op: “Ze maakt eens in de twee weken twee uur schoon en ik laat haar een uur alleen zodat ze mijn kantoor kan doen zoals ik WFH. Ik heb haar tot nu toe betrouwbaar gevonden, hoewel ze een paar dingen heeft beschadigd die ik heb genoemd aan haar.” De vrouw vraagt ​​vervolgens aan de andere site hoe ze met de situatie moet omgaan.

Een meerderheid van de commentatoren stelde voor dat ze de schoonmaker zou ontslaan. Een persoon schreef: “Dus ze heeft je huis op TikTok gepost terwijl ze zou moeten werken? Ik zou haar laten gaan. Dat voelt zo’n enorme inbreuk op de privacy”, terwijl een ander het ermee eens was: “Dat is natuurlijk een enorm misbruik van vertrouwen moet het haar vertellen. Als ze voor een bureau werkt, zou ik het ze ook vertellen, want het is waarschijnlijk niet alleen bij jou thuis waar ze dat doet.’ Iemand anders zei botweg: “Als dit zou gebeuren, zou ze mijn schoonmaker niet meer zijn, dat is verdomd zeker.”

Een andere schoonmaker kwam zelfs tussenbeide om te zeggen: “Ik ben een huishoudster voor de kost. Dit is een weerzinwekkende misbruik van zowel uw vertrouwen als de tijd waarvoor u haar betaalt. Dit is grof wangedrag en u moet de video’s naar haar sturen met een bericht waarin staat dat ik mijn sleutel binnen 24 uur moet retourneren, ik wil om voor de hand liggende redenen geen gebruik meer maken van uw diensten.”

De huiseigenaar koos ervoor om de TikTok-video’s niet te delen en zei: “Ik wil de video niet echt plaatsen omdat het mijn flat in (heel duidelijk, denk in mijn slaapkamer met mijn meubels, kleding en familiefoto’s!) kan haar ook heel duidelijk (uiteraard) zien. Ik zou haar TikTok-account kunnen geven dat openbaar is, maar dan voel ik me net zo slecht als zij.’

Het lijkt een gemakkelijke beslissing, maar de vrouw legde uit waarom ze commentatoren wilde peilen door te schrijven: “Ik was aanvankelijk woedend en wilde toen meningen krijgen, aangezien goede schoonmakers hier als goudstof zijn. Ik dacht dat het gewoon vervelend was, maar zei haar wel voorzichtiger te zijn met dingen en ik dacht dat ze begreep waar ik op doelde.”

In de opmerkingen gaf de huiseigenaar een update door te zeggen: “Ze heeft geen contact opgenomen, maar ik zou verwachten dat ze contact zou opnemen om de tijden voor deze week te sorteren, dus had ik haar nog niet ge-sms’t. Maar ik heb nu heb haar zojuist een bericht gestuurd met de videolinks met het verzoek deze van haar TikTok te verwijderen en deze week mijn sleutel terug te geven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in