Vrouw gaat viraal omdat ze aanstootgevende TikTok-trend met ‘haakneus’ knalt

0
9


Een vrouw is viraal gegaan op TikTok omdat ze een offensieve trend heeft gelanceerd die zich richt op grotere neuzen.

Het problematische filter, dat sindsdien van het platform is verwijderd, creëerde een “verslaafd” effect op de neuzen van mensen – en heeft sindsdien weerslag gekregen.

In één clip verzamelde TikTok-gebruiker Liss (@lislynn13) meer dan een miljoen views voor het aanroepen van de functie. “Omg ik kon me niet voorstellen dat ik een gigantische lelijke enorme neus had, godzijdank heb ik deze piepkleine skihellingneus!!!” ze schreef sarcastisch als de tekst overlay.

De video werd overspoeld met honderden ondersteunende reacties, waarvan één Liss prees voor haar aanpak. “Het is omdat mensen zoals jij hun neus omhelzen tijdens deze trends die me meer zelfvertrouwen hebben gegeven over de mijne,” zeiden ze.

Een ander volgde hetzelfde sentiment en voegde eraan toe: “Als ik mijn gelaatstrekken op iemand anders zie, realiseer ik me hoe echt mooi ze zijn, je bent prachtig!”

“Als iemand met soortgelijke functies als jij, is het gewoon een andere vorm van ‘feature-checking’ voor al het beetje geluk dat ik meisjes je prachtig bent,” voegde een derde eraan toe.

Ondertussen voegde een andere gebruiker toe: “Ik heb de neus van mijn Iraakse grootmoeder en het ziet er precies zo uit. Ik wou dat het niet het eerste was dat schoonheidsfilters slonken.”

Aanmelden naar onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

@lislynn13

“Dit is zo’n vertrouwensbooster 🤞🏻😝” BFFR #bignosecheck #bignose #

Terwijl TikTok een geweldige bestemming kan zijn voor sommige levenshacks en trends van onschatbare waarde, er lijkt een toename te zijn van problematische trends die zich richten op lichamen die niet voldoen aan de eurocentrische schoonheidsnormen.

Vooral één vetfoob filter trok onlangs de aandacht van TikTok-gebruikers – om de verkeerde redenen.

De trend in kwestie toont mensen die oversized, wijde kleding dragen met een tekstoverlay: “Als mensen denken dat ik dik ben omdat ik grote kleren draag.”

De persoon tilt dan zijn hoodie op in een “gotcha”-moment om een ​​”slank” frame te onthullen.

De vreemde nieuwe flex werd dichtgeslagen door gebruikers, waarbij Victoria de trend weerspiegelde en terecht het bijschrift schreef: “Het is gewoon raar op dit punt”.

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in