Vrouw ‘doodt Henry Cavill en Jason Momoa’ in inspirerende TikTok

0
12


Een personal trainer heeft lof gekregen voor het maken van deadlifting-gewichten die gelijk zijn aan sommige van haar favoriete mannelijke acteurs er “moeiteloos” uitzien.

Dana Zlateva plaatste een “inspirerende” TikTok van haarzelf gewichtheffen op basis van wat ze online kon vinden over de respectievelijke gewichten van Tom Holland, Jensen Ackles, Henry Cavill, Jason Momoa en Dwayne “The Rock” Johnson.

De lichtste acteur was blijkbaar Spider Man ster Holland, die volgens het onderzoek van Zlateva 64 kg weegt.

Ter vergelijking: het zwaarste gewicht dat ze optilde was: Jumanji ster Johnson, die 118 kg weegt.

Een eerdere video op TikTok van Zlateva liet zien dat ze in staat is veel zwaardere gewichten op te tillen, nadat ze 140 kg deadliftte.

Ze schreef in het bijschrift van haar recente video: “Leuk idee, maar heb zwaardere acteurs nodig.”

Fans waren er snel bij om de kracht van de trainer te bewonderen, met één persoon die schreef: “Meisje, je bent vergeten te worstelen.”

Een ander zei: “Laat het er moeiteloos uitzien! Probeer Chris Hemsworth [next].” Vorig jaar vertelde Hemsworth aan Bodybuilding.com dat hij 97 kg woog toen hij in Thor speelde.

Een derde stelde voor dat Zlateva het equivalentgewicht van Dave Bautista zou proberen op te tillen, wiens gewicht schommelt tussen 120 kg (265 lbs) en 131 kg (288 lbs).

Anderen waren verrast door de gerapporteerde gewichten van enkele van de beroemdheden, waaronder Holland en Cavill.

“Echt niet, Superman weegt maar 90 kg?” vroeg een persoon. Zlateva was het eens met hun verbazing en antwoordde: “Mijn gedachten precies. Ging af wat het internet zei.”

Een ander zei dat ze dachten dat Momoa en Johnson “veel zwaarder” zouden zijn, terwijl anderen zich verwonderden over hoe “lichtgewicht” Nederland is.

Johnson heeft zich eerder uitgesproken over opmerkingen over zijn gewicht en professionele worstelachtergrond toen hij zijn Hollywood-carrière begon.

In een interview in 2021 met De gezondheid van mannenzei hij dat hem werd verteld om af te vallen en te stoppen met verwijzen naar zijn artiestennaam “The Rock”.

Hij zei echter dat dit “ellendig” zou zijn geweest en dat “uiteindelijk je carrière waarschijnlijk zal vervliegen”.

In plaats daarvan koos Johnson ervoor om ‘f*** this s***, I’m gonna be me’ te zeggen en we gaan zien wat er gebeurt’.

“Ik denk dat op dat authenticiteitsmoment, dat moment van helderheid, er iets grappigs gebeurde in de wereld van het professionele worstelen en iets grappigs in de wereld van Hollywood, beide industrieën conformeerden zich aan mijn authenticiteit en lieten me mezelf zijn”, voegde hij eraan toe. . “En toen veranderden de dingen.”

In een apart interview dat in november 2020 werd gepubliceerd, vertelde Momoa de publicatie dat hij “helemaal niet veel traint”, ondanks zijn indrukwekkende lichaamsbouw.

Hij zei: “Het is gewoon genetica. Hawaiianen zijn grote mensen. Ik klim veel, maar gewichtheffen is een uitdaging. Ik doe liever gewoon hikes en lichaamsgewichtdingen: normale push-ups, pull-ups, squats.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in