Vrouw beweert dat er een TikTok-repost-update onderweg is

0
64


Op de hoogte blijven van je favoriete apps houdt niet alleen in dat je op de hoogte bent van de laatste trends. Het betekent ook dat u over de nieuwste versie van de app beschikt en weet hoe u deze op de juiste manier gebruikt.

Een paar weken geleden plaatste TikTok-gebruiker Kim Mee Lee (@Kimmeelee) een video die inging op de mogelijke updates voor de TikTok-app, met name de functie voor opnieuw posten en hoe deze te gebruiken.

Reposten is heel eenvoudig om te doen. Het enige wat je hoeft te doen is op de deelknop te drukken en op de oranje/gele repostknop te klikken. Van daaruit kunnen anderen de video’s zien die je opnieuw plaatst. Dit werkt op dezelfde manier als retweets op Twitter.

“Ik heb eerder een video gemaakt waarin ik zei dat ik dacht dat het opnieuw posten van TikTok eeuwig zou duren en veel mensen zeiden ‘Nee'”, zei ze aan het begin van haar video.

“Reposten is zojuist als een tabblad op mijn profiel verschenen, dus ik kan nu scrollen en elke video bekijken die ik ooit heb gepost.”

Lee’s bewering zou cruciaal zijn als bewezen wordt dat ze waar zijn, aangezien gebruikers dan toegang zouden hebben tot de populaire functie voor opnieuw posten.

Hoewel Mee Lee en andere makers het tabblad voor opnieuw posten zien, ziet niet iedereen hetzelfde.

“Ik heb een vraag, ik repost altijd video’s die ik 24/7 repost, maar als ik op het repost-tabblad in mijn profiel klik, wordt er niets weergegeven”, vroeg @vxpowerx onder de video van Mee Lee.

“Hoe kom ik eraan”, zei @allimessina.

Volgens Mee Lee kan de functie worden ontgrendeld door de app bij te werken of te wachten tot TikTok je de functie geeft – aangezien het lijkt alsof de app niet aan elke gebruiker tegelijk toegang geeft.

“ze zijn deze functie nog steeds aan het uitrollen – probeer je app bij te werken, als deze er niet is, moet je wachten tot ze hem aan je geven”, antwoordde @kimmeelee op @allimessina.

TikTok heeft de afgelopen week een update uitgebracht, maar gaf niet veel details in de update-opmerkingen.

“Voeg eenvoudig geluid toe aan je video. Kazachs wordt nu ondersteund in TikTok”, lees de update-opmerkingen in de Apple app store.

Het is duidelijk dat een of andere functie voor opnieuw plaatsen wordt getest voor de grotere TikTok-gemeenschap, en gebruikers moeten gewoon wachten om deze te krijgen.

Blijf tot die tijd je profiel vernieuwen en kijk of TikTok je het speciale voorrecht heeft gegeven om je reposts te zien.

In The Know van Yahoo is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier!

Het bericht Woman beweert dat er een TikTok-repost-update onderweg is, verscheen eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

Deze virale drogisterijlippenstift van $ 10 is zo glazig dat je de lipgloss kunt overslaan – en hij is eindelijk weer op voorraad

Test je vingersnelheid met dit nieuwe TikTok-filter

Reiziger boekt per ongeluk een ‘spookvlucht’ van 4 uur voor een solo-verjaardagsreis

De 7 beste appartementvriendelijke planten die volgens een expert supergemakkelijk in leven te houden zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in