Voormalig leraar Texas veroordeeld voor seksueel misbruik leerling

0
119


Een voormalige lerares uit de regio Houston werd eerder deze maand veroordeeld tot slechts 60 dagen gevangenisstraf nadat ze bijna drie jaar lang schuldig had gepleit voor het seksueel misbruiken van een tienerstudent.

Een TikTok-video van truecrimecam waarin de zaak wordt beschreven, is meer dan 1,1 miljoen keer bekeken.

De verteller van de video begint de video met een beschrijving van hoe de 32-jarige Marka Bodine, die lerares was in Tomball, Texas, een ongepaste relatie begon met haar voormalige leerling, die toen pas 12 was.

@truecrimecam Marka Bodine werd veroordeeld tot 60 dagen gevangenisstraf voor de verergerde SA van een kind. #texas #teacher #truecrime #truecrimetiktok #sa #groomer #predator #greenscreenvideo ♬ Spanning, horror, piano en muziekdoos – takaya

Bodine vroeg in 2018 om het studentennummer zodat ze Fortnite konden spelen. Kort nadat de jongen 13 was geworden, begon ze hem seksueel te misbruiken en op een gegeven moment verhuisde ze naar hetzelfde appartementencomplex als het slachtoffer, volgens getuigenissen tijdens het proces van veroordeling van de vrouw die de video deelt. Het misbruik ging door, zelfs nadat het gezin 45 minuten verder was verhuisd, de video gaat verder..

Ze bleef het kind seksueel misbruiken tot vlak voor zijn 16e verjaardag en werd in april 2021 gearresteerd nadat de student de autoriteiten over het misbruik had verteld.

Nadat Bodine de relatie had beëindigd, getuigde de tiener dat hij begon in te zien dat de relatie ongepast was.

Op ExpressNews.com: De stadsleiders van San Antonio pakken misdaad aan op het North Side-forum

“Marka probeerde hem het zwijgen op te leggen door te zeggen dat hij nooit naar de universiteit zou gaan en dat hij naar de gevangenis zou gaan, wat natuurlijk niet waar is”, zegt de TikToker in de video.

Bodine werd veroordeeld tot 60 dagen gevangenisstraf en 10 jaar voorwaardelijk. Ze zal zich ook moeten registreren als zedendelinquent en een verontschuldigingsbrief schrijven aan het slachtoffer, volgens de Houston Chronicle. Als Bodine de uitgestelde arbitrage met succes voltooit, zal ze geen veroordeling hebben op haar palmares, meldde de krant.

“Zoiets mag nooit van haar record worden verwijderd”, schreef een persoon in een reactie op de TikTok-video.

De straf wordt een jaar uitgesteld om te voorkomen dat Bodine gescheiden wordt van haar nu drie maanden oude kind (het slachtoffer is niet de vader).

Bodine pleitte schuldig aan zware aanranding van een minderjarige onder de 14 in mei. Het openbaar ministerie eiste twintig jaar cel.

Bodine had geen eerdere criminele geschiedenis in Harris County en werkte zeven jaar voor Tomball Intermediate School, volgens de Chronicle.

shepard.price@express-news.net | @shepardgprice

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in