Volgens TikTok vijf remedies tegen een kater voor nieuwjaarsdag

0
23


Als de aarde klaar is met een rondje om de zon draaien, is er een go-to-feesttactiek: neem heel veel drankjes en ga er meteen mee ronddraaien. Hoewel iedereen zijn eigen voorkeur voor geest heeft, is wat universeel is de wens om de wisseling van de wacht met een knal te vieren. Soms een te grote knal.

Het is een eeuwenoud conflict — de meeste mensen willen dat 1 januari een lanceerplatform is om van start te gaan, maar het is bijna onmogelijk om dat te doen wanneer de eerste dag van het jaar wordt besteed aan het verbergen van zonlicht, kreunen en zich te zwak voelen om te krijgen op en slurp gootsteenwater op. Ik heb het natuurlijk over de gevreesde kater op nieuwjaarsdag.

Hoe kan een persoon met volle teugen genieten van zijn nieuwjaarsspektakel en er tegelijkertijd de volgende dag ongedeerd uitkomen, klaar om al zijn doelen vanaf het begin te verpletteren? We keken naar TikTok en vonden vijf geliefde remedies tegen een kater. Terwijl een paar lijken… logisch ondeugdelijkze zijn allemaal redelijk goed afgestemd op de algemene katerwijsheid.

De augurk

Ja, het lijkt vreemd, maar als je je realiseert dat een kater in wezen een intense staat van uitdroging is, in combinatie met het feit dat augurkensap boordevol elektrolyten zit, is dit logisch. Sommige opmerkingen suggereren zelfs dat je gewoon het sap moet drinken….

@hangingwithhaley_ Het beste wat ik op de universiteit heb geleerd, was dat augurken katers genezen #hangovercure #hungovercheck #hangoverremedy #nohangoverforme #picklegirl #thehangoverpickle ♬ origineel geluid – hangingwithhaley

Herstel limonade

Monica D’Agostino, de meest populaire hack op de lijst, is overdag voedingsdeskundige en ’s nachts een TikTok-influencer. Combineer de twee en je hebt haar virale recept voor ‘herstellimonade’, een mix van citroensap, gemberpasta (goed voor de maag), kurkuma, zwarte peper en agave. De razernij van positieve ontvangst in de commentaren is een goed teken om deze combo eens te proberen.

@saltandsagenutrition 24 oz. water, sap van een citroen, 2-3 tl gember, 1 tl kurkuma, paar shakes zwarte peper, 1-2 tl agave #recoverylemonade #lemonadetok ♬ origineel geluid – Monica

Duidelijke alcohol

Deze valt meer in de categorie “preventieve zorg”, maar toch goed om te weten. Donkere alcohol zoals wijn, rum en whisky kan zijn slachtoffers vaak onderwerpen aan de ergste katers. Deze maker stelt voor om heldere sterke dranken zoals blanco tequila en wodka te kiezen om je een betere kans te geven om als beste uit de bus te komen. Trefwoord “beter” schot.

@theblondeparty tequila is altijd het antwoord #hangoverclub #hangoverremedies #hangovercure ♬ origineel geluid – theblondeparty

Vloeistof IV

Dit is eigenlijk een gratis advertentie voor Liquid IV, een hydratatieproduct dat een combinatie van elektrolyten, vitamines en mineralen bevat. Hoewel deze TikTok-gebruiker voorstelt het poeder met sinaasappelsap te mengen, merkten sommige mensen op dat er Liquid IV aan kan worden toegevoegd ietszelfs een cocktail om je drankje katerbestendig te maken.

@jacobvfit gegarandeerde resultaten #hangovercure #ThatCloseMessenger #fypgym ♬ Monster Mash – Bobby “Boris” Pickett & The Crypt-Kickers

The Hangover Drink met een Indiase invloed

Kokoswater, mineraalwater, limoensap en zwart zout (Kala Namak) is alles wat nodig is om wat sommigen een ‘gezonde gatorade’ noemen te maken. Het lijkt erop dat de meest voorkomende eigenschap van deze remedies een focus is op het herstellen van elektrolyten, dus deze zou het proberen waard kunnen zijn als je het minimalistisch wilt houden.

@desigirleats geneest mijn kater desi-stijl #postwedding #hangovercure #asmr #asmrrecipe #drinkasmr #indiandrink #indianfood #desigirleatstheworld #kater ♬ origineel geluid – DesiGirlEats

Aan het einde van de dag experimenteert iedereen met zijn eigen remedies. Vettig ontbijt, Gatorade, acupunctuur, warme douche, frisdrank, soep, slaap, of misschien zelfs gewoon een gebed. Onze redacteur zegt dat het geheim is om minstens twee uur na je laatste drankje wakker te blijven. Sommigen zeggen natuurlijk dat de nobele manier om een ​​kater te voorkomen, is om alcoholconsumptie te matigen, goed te hydrateren en niet gek te worden op een lege maag. Maar soms laat de hitte van het feest dat soort onzin niet toe. Dus als de hoop verloren is, de lichten te fel worden en de gedachte aan alcohol huiveringwekkend wordt, kan het geen kwaad om deze remedies eens te proberen.

Proost!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in