Virale TikToks toont heerlijke delicatessenrecepten van General Ock

0
141


Naast een hypnotiserende bron van entertainment, wordt TikTok ook een soort zoekmachine, en dat kan best handig zijn als je op zoek bent naar inspiratie in de keuken.

U hoeft echter niet volledig gevuld te zijn. Zelfs als je maar een paar basisingrediënten en junkfood in je voorraadkast hebt, kan General Ock je misschien helpen.

Rahim Mohamed, die op internet en op TikTok bekend staat als General Ock, is de nieuwste culinaire sensatie in New York waar deli-liefhebbers aan hun scherm gekluisterd zijn. De 33-jarige Jemenitische Amerikaan werd beroemd tijdens de pandemie vanwege zijn wilde delicatessencreaties, die heerlijke, bodega-beschikbare ingrediënten combineren om nooit eerder vertoonde combinaties tot leven te brengen.

Generaal Ock verwierf snel bekendheid op TikTok met zijn unieke creaties, en hij pronkt nu met 3,4 miljoen volgers en 55,7 miljoen likes op het platform. Onder de favorieten van de fans kunnen fans die op zijn TikTok-profiel scrollen, sandwiches met worst, eieren en kaas tussen roodfluwelen pannenkoeken vinden, en zelfs biefstuk en kaas op pannenkoeken met chocoladeschilfers.

Als je een creatie van General Ock wilt proberen te bemachtigen, opereert Mohamed vanuit Red Hook Food Corp op 603 Clinton Street in Brooklyn. Bekijk hieronder enkele van zijn virale TikToks:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in