Virale TikTok-video onthult hoe onhygiënisch handdrogers zijn

0
160


TikTok-gebruikers hebben het gebruik van handdrogers afgezworen nadat een video op het platform onthulde hoe onhygiënisch ze kunnen zijn.

In de video gepost door gebruiker @itsgoneviral, die meer dan 67.900 keer is bekeken, probeert hij te zien welke optie minder “kiemachtig” is: zijn handen droog schudden of een handdroger gebruiken.

Om dit uit te zoeken gebruikt hij twee petrischalen en schudt hij er een in de lucht om het drogen van je handen te simuleren door ze te schudden, en plaatst hij de andere onder een handdroger.

Hij zei dat hij naar een “paar meer” locaties ging om zijn bevindingen te stollen en vervolgens alle petrischalen in een incubator zette om te groeien.

Drie dagen later inspecteerde hij de schotels en ontdekte dat op degene waar hij handdrogen aan de lucht simuleerde, er geen zichtbare groei was.

Voor de handdroger die op dezelfde locatie wordt gebruikt, is deze echter bedekt met schimmelsporen en ander “nare dingen”.

Hij toonde vier verschillende resultaten van handdrogers, en op elk daarvan groeiden schimmelsporen.

“Op basis van deze test lijkt het erop dat droog zwaaien de beste optie is”, concludeerde hij.

Gebruikers reageerden snel op de video en één persoon schreef: “Bedankt daarvoor! Aan de lucht drogen zal het zijn.”

Een ander voegde toe: “Dit is de reden waarom ik geen handdrogers gebruik.” Terwijl een derde zei: “Had geen idee. Nooit meer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in