Virale TikTok van moeder met lege handen achtergelaten op Kerstmis slaat een zenuw

0
78


Het is echt geen geheim dat moeders de magie zijn achter de feestdagen. Van winkelen, inpakken en cadeaus organiseren tot het bakken van de koekjes voor de kerstman en het plannen van leuke vakantieactiviteiten, moeders zijn degenen die doorgaans aan het roer staan ​​als het erom gaat de feestdagen onvergetelijk te maken. Wat gebeurt er als dat een absoluut ondankbare baan wordt?

TikTok-gebruiker @missmear, ook bekend als Mary, besloot haar teleurstelling te delen nadat ze op kerstochtend met lege handen was achtergebleven. In een clip van zes seconden deelde Mary haar liefdesverdriet over hoe vervelend de feestdagen kunnen zijn als je een ondergewaardeerde moeder bent. Het is niet verrassend dat de TikTok een grote vlucht nam en viraal ging en zoveel anderen vond die hetzelfde voelen.

“Ik weet dat ik niet de enige moeder ben die kerstochtend wakker werd met geen enkel cadeau voor ze onder de boom terwijl je toekeek hoe je kinderen en man de cadeautjes uitpakten waar je de hele maand stress over hebt gehad”, schreef ze bovenop de video. klem.

Na heel veel ondersteunende reacties te hebben ontvangen van andere moeders die met Kerstmis geen cadeautjes hadden, zei de moeder van twee kinderen hoe dankbaar ze was voor de steun van andere moeders.

“Ik wist dat ik niet de enige zou zijn die zich in die situatie zou kunnen vinden, maar ik was absoluut verrast om te zien hoe normaal het voor zovelen van ons is”, vertelde ze aan Bored Panda.

Ze deelde ook enkele zeer persoonlijke details over waarom deze kerst met lege handen harder aansloeg vanwege een moeilijke afgelopen paar jaar, waarin ze haar moeder verloor en in het ziekenhuis werd opgenomen voor COVID-19 waardoor ze aan de beademing lag. Door haar toestand kreeg ze ook een miskraam.

“Ik was het meest teleurgesteld omdat ik vorig jaar bijna 2 maanden aan de beademing lag, waardoor ik alle feestdagen (Thanksgiving, Kerstmis, Oud en Nieuw) heb gemist. Ik heb mijn man maanden voor Kerstmis verteld dat we dit jaar alle vakanties gaan inhalen die ik heb gemist”, legde ze uit.

Ondanks dat het aan staat LETTERLIJKE LEVENSONDERSTEUNING en een miskraam krijgen, haar man kon de kracht niet opbrengen om naar een winkel te gaan of online te winkelen om een ​​kerstcadeau voor zijn vrouw te kopen. Bovendien deed Mary er nog steeds alles aan om de feestdagen magisch te maken.

“Ik deed alle kerstinkopen, versieringen en maakte de magie voor onze kinderen, het enige wat hij hoefde te doen was iets voor me halen waardoor ik me speciaal voelde”, zei ze.

“Ik denk dat moeders dagelijks ondergewaardeerd zijn en altijd zijn geweest. Dus zelfs met Kerstmis, wanneer het een van de magische tijden van het jaar zou moeten zijn, worden moeders zo gemakkelijk over het hoofd gezien en niet gewaardeerd,’ vervolgde Mary.

Talloze andere vergeten moeders overspoelden de commentaren uit solidariteit. “JEP. Dezelfde. En ik zit hier in te stoven terwijl ik in mijn eentje een enorme maaltijd aan het bereiden ben terwijl iedereen naar voetbal kijkt”, schreef een TikToker.

‘We verdienen beter’, antwoordde Mary.

Sommige mensen gaven Mary advies en zeiden dat ze in plaats van te wachten tot haar man en kinderen naar voren kwamen, gewoon voor zichzelf moest gaan winkelen. Een moeder legde uit dat Mary’s teleurstelling helemaal niet om cadeaus ging. “Voor iedereen die zegt om gewoon voor jezelf te gaan kopen, het gaat niet om het daadwerkelijke geschenk, het gaat om het gevoel buitengesloten te zijn en niet belangrijk genoeg om aan te denken…” schreef ze.

Een TikToker adviseerde Mary om dit met haar man uit te praten. ‘Zeg hem dat het je dwars zit. Mijn man deed dit een jaar en ik liet hem het nooit vergeten. Sindsdien heeft hij dat niet meer gedaan”, schreven ze.

Helaas voor Mary lijkt dit echter een eeuwigdurend probleem in haar huwelijk te zijn. “Het is een constante strijd die we de afgelopen 7 jaar elk jaar hebben voor elke speciale gelegenheid,” antwoordde Mary. “Je zou denken dat ik mijn lesje nu wel geleerd zou hebben.”

Op Mary die komende kerst een hotelkamer voor zichzelf verhuurt, roomservice bestelt en van haar dag geniet zoals ze wil!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in