Virale TikTok van gast die bruidstaart aansnijdt voordat bruid en bruidegom debat op gang brengen

0
51


gepubliceerd: 2022-10-24T11:26:14

Bijgewerkt: 2022-10-24T11:26:22

Een virale TikTok-video van een gast die per ongeluk een bruidstaart aansnijdt voordat de bruid en bruidegom kijkers verdeeld hebben achtergelaten.

In een 17 seconden durende clip met meer dan 24,5 miljoen views, werd de onbewuste beste vriendin van de bruid gezien terwijl ze naar de taart liep en zichzelf hielp.

De video werd gedeeld door de bruiloftsgast en toonde hoe ze met een mes in de bovenste laag van de bruidstaart van haar vriend sneed, terwijl ze een deel van het witte glazuur van haar vinger likte terwijl ze een plakje nam.

Volgens de tekstoverlay voor de video negeerde ze de brownietafel die was weggelaten voor gasten, en dacht ze dat de bruid en bruidegom de taart al aan alle anderen serveerden.

“De brownietafel negerend en zelfverzekerd een plak van HAAR TROUWTAART voor mezelf aansnijden, denkend uh-oh! Ze vergaten het aan iedereen te serveren!” zij schreef. “Ik weet nu beter, ik haat mezelf.”

Klik hier als TikTok niet laadt

TikTok verdeeld over gast die als eerste bruidstaart aansnijdt

Veel TikTok-gebruikers namen de opmerkingen over om hun frustratie over het incident te delen.

“Dit maakte me boos en het is niet mijn bruiloft”, schreef iemand. “De manier waarop iemand dit zelfs aan het opnemen was in plaats van je aan te rennen en tegen te houden”, voegde een ander eraan toe.

“Ik kan niet wachten tot bruiden dit toevoegen aan de lijst met dingen waar ze de nadruk op leggen op hun trouwdag”, zegt een derde.

“Neeee pls want ik zou nooit meer met je praten,” zei iemand anders.

Anderen vonden het ongeval hilarisch.

“Maar het is letterlijk maar een taart? Ik zou huilen als iemand dit de mijne aandeed’, vertelde een gebruiker.

“Deze opmerkingen zijn het niet omg, dit is eigenlijk zo grappig dat als mijn vriend dit op mijn bruiloft zou doen, ik het absoluut hilarisch zou vinden”, schreef een ander.

Gelukkig was de bruiloftsgast alles vergeven, zoals de bruid opmerkte: “Ze is formeel vergeven en heeft haar lesje in huwelijksetiquette geleerd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in