Virale TikTok toont vermeende UFO boven Las Vegas Strip

0
12


Las Vegas ligt op slechts een klein eindje rijden van Area 51 en, toevallig genoeg, heeft Sin City zijn weg gevonden naar de nieuwscyclus voor een wijdverspreide UFO-waarneming eerder deze maand. Een reeks TikToks gaat megaviraal voor het weergeven van een handvol lichten, zowel wit als rood van kleur, die recht boven de Las Vegas Strip zweven.

Volgens KLAS, aangesloten bij CBS in Las Vegas, waren de lichten een uur lang te zien in de lucht net boven Sapphire Gentleman’s Club.

@hotheadbrett

UFO boven Sapphire Las Vegas. Dit is geen grap. #ufo #ufos #aliens #alien #lasvegas #sapphirelasvegas #sapphirelv702

♬ origineel geluid – HotHeadBrett

Hoewel de op film vastgelegde lichten zeker eigenaardig zijn, vooral als je bedenkt dat Vegas zo dicht bij de raadselachtige Area 51 ligt, KLAS zegt dat meteorologen geloven dat de lichten geen deel uitmaken van een buitenaards ruimtevaartuig, maar eerder een zeldzame atmosferische weergebeurtenis die ‘lichtpilaren’ wordt genoemd.

De National Weather Service zegt dat lichtpilaren te zien zijn wanneer bepaalde atmosferische omstandigheden worden gecombineerd met kouder weer, wat resulteert in reflecterende lichten in de wolken.

“Lange pilaren van veelkleurig licht die door de lucht schijnen, lijken de perfecte achtergrond voor een naderende invasie van buitenaardse wezens, maar in werkelijkheid zijn lichtpilaren een veelvoorkomend effect dat overal ter wereld te vinden is”, legt het bureau uit op zijn website. “Ze komen van bovenaf – geen buitenaardse wezens, maar kleine ijskristallen die in de atmosfeer hangen. IJs is erg dun, in de vorm van platen met zeshoekige vlakken. Wanneer ijs door de lucht naar beneden drijft, valt het bijna horizontaal. Aan de bovenkant en onderaan zijn de gezichten met meer oppervlakte. IJs is erg reflecterend, dus wanneer licht die bredere gezichten raakt, stuitert het rond en weerkaatst het op meer ijskristallen. “

De site van de groep gaat verder met de uitleg: “Dat betekent dat we deze verticaal gestapelde spiegels in de atmosfeer laten zweven. Het licht dat erop valt, wordt naar boven en naar boven gereflecteerd (of naar beneden en naar beneden, afhankelijk van de bron), en wordt een stralende kolom in de lucht. Licht kan afkomstig zijn van de zon, maan, steden, straatverlichting – elke sterke lichtbron. “

Bekijk hier onze ComicBook Invasion-hub voor meer UFO-verhalen, foto’s van de Webb Space Telescope en andere kosmische verhalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in