Virale TikTok-sensatie Khaby Lame verdient in crores voor elke post op sociale media; details binnen

0
133


U kent misschien enkele influencers op sociale media die producten en merken promoten en er geld mee verdienen. De TikTok-faam Khaby Lame die bekend staat om zijn spot en meme-achtige video’s, wordt echter enorm betaald voor zijn berichten.

Khaby, die naar verluidt werd aangekondigd als ’s werelds meest gevolgde TikTok-sensatie, krijgt miljoenen dollars voor zijn werken. In een exclusief gesprek met Fortune onthulde de manager van het Senegalese icoon, Alessandro Riggio, dat de 22-jarige op weg is om dit jaar 10 miljoen dollar te verdienen. Documenten die door Fortune werden beoordeeld, suggereerden ook dat hij $ 750.000 (ongeveer Rs 6 crore) verdiende van een bekende Hollywood-studio voor een enkele TikTok-video.

Naar verluidt ontving Khaby onlangs Rs 3,58 crore van Hugo Boss om de helling te lopen tijdens hun Milan Fashion Week-show en een clip van hetzelfde op zijn TikTok-profiel te plaatsen.

Volgens de Independent zei de manager van Lame dat hij niet door geld wordt gemotiveerd. ‘Hij was arm en hij weet niet hoeveel hij op de bank heeft staan. Het kan hem niets schelen…’ zei Riggio voordat Lame zelf tussenbeide kwam en eraan toevoegde: ‘Ik maak graag mensen aan het lachen. Ik hou van mijn familie. Ik hou van mijn bedrijf.”

De influencer, wiens echte naam Khabane is, emigreerde in 2001 met zijn gezin naar Italië. Het was tijdens de COVID-19-dagen dat hij onder de indruk raakte van sociale media met zijn met humor gevulde inhoud.

Op Instagram heeft hij 79,7 miljoen volgers. Hij werd in juni aangekondigd als de populairste digitale maker met 142,8 miljoen volgers op TikTok – een aantal dat al snel opliep tot ongeveer 149,5 miljoen.

(Klik hier om onze e-paper dagelijks op WhatsApp te ontvangen. Klik hier om deze op Telegram te ontvangen. We staan ​​het delen van de pdf van de krant toe op WhatsApp en andere sociale-mediaplatforms.)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in